yamahaia Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 ...CINE are sau a avut sau a mers cu o yamaha FZR 1000 sa-mi spuna si mie cate ceva de motorul asta. Fiabilitate...probleme... mai stiu eu ce... Multumesc de eventuale raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) 2 dintre prietenii mei au fzr 1000 si am mers si eu cu ele. Unul e din 90 si unul din 93, ala din 93 are un design mai misto (dar nu prea mai are lumina de la faruri) si furca upsidedown. O pozitie de condus mai degraba interesanta cu curu jos si intins peste rezervor - nu stiu cat de confortabila ca la drum lung nu am mers. 145 cai ...... deci are ceva putere Fiabilitate: la anii astia de fabricatie vezi ca inca merg si inca bine, deci.... Mosto motoreta dar acu 10-15 ani oricum as fi fost a 3-a in topul preferintelor mele dupa GSX-R 1100 si ZZR 1100. Editat Octombrie 24, 2006 de ghost-rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 Multumesc de raspuns...o parere de la cineva care nu doar a mers cu un motor ca asta Astept un raspuns de la cineva care in posesie o Yamaha Fzr 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate