Giovani Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salut, Am o honda repsol din 2005 la care mi s-a fisurat racitorul de ulei si din cauza asta imi intra ulei in antigel. As vrea sa stiu daca are un rol asa important sau pot sa il sudez sa circul fara el? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_2300 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Dacă nu era important crezi că-l mai puneau din fabrică? Dacă uleiul nu este răcit, acesta fierbe Âşi nu mai lubrifiază => calezi motorul. L.E.: apropo, te sfătuiesc să-l repari cât mai repede posibil Âşi să NU mai circuli cu motocicleta. Dacă ți-a ajuns ulei în antigel, cu siguranță a ajuns Âşi antigel în ulei! Schimbă răcitorul, antigelul Âşi uleiul. De asemenea, vezi că trebuie curățate ambele circuite (de ulei Âşi "apă"). Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate