Sari la conținut

cosmin_2300

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosmin_2300

  1. Nu a observat nimeni accidentul de la 0:05? Legat de motociclist, ştie cineva dacă e ok?
  2. cosmin_2300

    Poze

    Eu nu o consider drăguță, ci chiar frumosă, dar cum n-am motor, sigur nu mă bagă-n seamă
  3. Dacă nu era important crezi că-l mai puneau din fabrică? Dacă uleiul nu este răcit, acesta fierbe Âşi nu mai lubrifiază => calezi motorul. L.E.: apropo, te sfătuiesc să-l repari cât mai repede posibil Âşi să NU mai circuli cu motocicleta. Dacă ți-a ajuns ulei în antigel, cu siguranță a ajuns Âşi antigel în ulei! Schimbă răcitorul, antigelul Âşi uleiul. De asemenea, vezi că trebuie curățate ambele circuite (de ulei Âşi "apă"). Succes!
  4. Pe mine m-au sunat să vină după o lună! Mai bine duce el motocicleta acolo ... Când m-au sunat cei de la asigurări să vină să constate, eu deja primisem banii pe daună totală (tot de la ei)
  5. Hai c-au trecut 2 zile, ce a rezolvat?
  6. Ce bine de voi că aveți moto Pot să vă urez doar asfalt uscat Âşi distracție plăcută!
  7. Dacă-Âşi asculta familia Âşi stătea acasă, acum poate era în viață RIP
  8. cosmin_2300

    Accident romana

    Mi-am permis să te corectez
  9. cosmin_2300

    Accident romana

    AÂşa am fost martor în 2008 la un accident. Un puÂşti cu bicicleta a intrat pe trecerea de pietoni în viteză (asculta Âşi muzică la căÂşti) Âşi unul cu VW Golf l-a luat din plin (era a 5-a maÂşină din coloană, deci nu a avut cum să-l vadă). Evident, biciclistul a murit pe loc ... L.E.: Mihai, bine că eÂşti ok! M-am cam săturat să intru pe aici Âşi la rubrica "Accidente" să citesc că a mai murit cineva ... tu eÂşti printre cei fericiți!
  10. Eu acum vorbesc dpdv al unui Âşofer de "conservă", deci sper să nu vorbesc prostii. Motorul se calează doar în lipsă de ULEI. În lipsă de apă, arzi garnitura de chiulasă, intră antigel în pistoane Âşi nu mai porneÂşte motorul. Cred că "spuma" a apărut datorită diferenței de presiune. AÂşa cum probabil Âştii, cu cât presiunea este mai mare, cu atât punctul de fierbere al unui lichid este mai mare. Antigelul ăla a avut o presiune mult mai mare decât cea atmosferică (dar totuÂşi nu fierbea, deÂşi temperatura lui era probabil cu mult peste 100 grd. C), iar când tu ai scos capacul brusc el a început să fiarbă, de aici Âşi spuma. L.E.: legat de benzina din filtrul de aer, dacă ai dat la automat Âşi motorul nu a pornit, toată benzina aia trebuia să ajungă undeva! Pe evacuare Âşi/sau pe admisie.
  11. Că tot a venit vorba de marcajele alea ... scria undeva că sunt urme de cauciuc pe marcaj ... mie mi s-a întâmplat de mai multe ori (cu maÂşina, nu am "motor") să frânez pe marcaj Âşi să merg "sanie" sau să între ABS (în fcț. de maÂşină) ... Eu cred că a alunecat pe marcaj Âşi s-a aruncat de pe motor, Âştiind că dacă rămâne se va face bucăți ... probabil nici el nu s-a aÂşteptat să-i sară casca RIP!
  12. Hai să nu o dăm la întors! Motociclistul este vinovat 100%. AÂşa cum se poate vedea Âşi din poze, cel cu BMW-ul s-a dat cât mai pe margine, dar polițistul l-a lovit din plin. Asta nu înseamnă că nu Âştia să conducă (cum a declarat paraÂşuta aia) sau că a dat dovadă de exces de zel. O clipă de neatenție Âşi oricine poate trece printr-un dezastru!
  13. Cum în România legea este de 2 bani, cel care a fugit va avea permisul suspendat pe 3 luni + amendă (asta dacă-l găsesc vreodată) sper să se facă bine ...
  14. În orice accident cu răniți/morți se deschide dosar de cercetare penală (parcă aÂşa-i spune) ... mai departe procurorul decide dacă se începe (sau nu) urmărirea penală.
×
×
  • Creează nouă...