Jump to content

cosmin_2300

Membru
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About cosmin_2300

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BucureÂşti
 • Carnet moto din
  -
 • Motocicleta
  ĂŽncĂŁ n-am, urmeazĂŁ!
 • Numar Moto
  -
 1. Nu a observat nimeni accidentul de la 0:05? Legat de motociclist, ştie cineva dacă e ok?
 2. A fost tăvălită din vina altuia şi asiguratorul ăluia nu vrea să-ţi repare moto, sau ai tăvălit-o tu şi ai CASCO? În ambele cazuri, nu tu trebuie să o repari....
 3. Eu nu o consider drăguță, ci chiar frumosă, dar cum n-am motor, sigur nu mă bagă-n seamă
 4. Tocmai asta am spus mai sus, că nu pentru el plăteÂşti acei 10 lei pe lună, plăteÂşti pentru "internet FiberLink 2", stick-ul fiind un serviciu gratuit.
 5. Mie nu mi-a mers stick-ul de net 2 săptămâni. Când le-am spus că mă duc la OPC că nu vreau să le plătesc cele 2 săptămâni în care nu l-am putut utiliza (era chestie de ambiție, nu de 5 lei), mi-au spus că acel serviciu este GRATUIT, diferența de bani fiind de la abonamentul de internet fix. Fiind un serviciu gratuit, au "scuză" să nu-mi dea acel stick la timp.
 6. Bună seara! Puteți să-mi spuneți, vă rog, în ce perioadă se poate face Âşcoala moto? ÂŞtiu că, cursurile erau condiționate de vreme De asemenea, îmi puteți spune cât costă cu totul (Âşcoala + analize + test psihologic (Âşi dacă se face la dvs.) + carte) Âşi ce echipament trebuie să am (asta dacă trebuie să am, sau aveți dvs.). Vă mulțumesc anticipat! Cu stimă, Cosmin.
 7. Pentru unii un fier, pentru alții un vis. Da' deja am dat-o în off-topic! Legat de bani, să mi-o doneze mie, că o fac "ca nouă"!
 8. Ce chestie, unii îÂşi doresc din tot sufletul o motocicletă, dar nu-Âşi permit Âşi alții le abandonează
 9. Să nu uităm, totuÂşi, că BucureÂştiul este o adunătură de ... "nații". GăseÂşti aici oameni din Olt, Moldova, Banat, Rusia, Rep. Md., etc.. Unii sunt geniali, alții idioți, dar nu-i poți cataloga în funcție de zona/țara din care vin, pentru că nu există pădure fără uscături. Am mers destul de mult prin țară Âşi concepția este generală: cei din BucureÂşti sunt fițoÂşi. Poate aÂşa o fi, dar de ce sunt fițos că refuz să beau într-un bar cu pahare nespălate sau să mă c*c în wc-ul din grădină? O dată am fost considerat fițos că am cumpărat Coca-Cola Âşi nu Adria .... că (pare-se că) mă consider bogat Oamenii au concepții Âşi gândiri diferite, precum Âşi idealuri diferite. Ca să fiu totuÂşi on-topic, Brăila nu este din Moldova, deÂşi dacă întrebi pe cineva din Galați, îți va spune că "Brăila este cartierul rău-famat al Galațiului"
 10. Mă scuzați că "mă bag în seamă" deÂşi nu sunt motociclist, dar cum au ieÂşit o grămadă de aiuriți în stradă pentru ACTA, nu vă puteți voi mobiliza în fața secției de Poliție? Dacă se strâng 100 de motocicliÂşti Âşi intră în secție să-l caute (nu să dea în el, doar pentru o "discuție") face piÂşu pe el ăla! E vorba doar de intimidare, nu de corecție fizică. Părerea mea!
 11. Ce vi se pare aÂşa amuzant că unii iau/dau bătaie? Mie mi se pare o lipsă totală de creier ce fac ăia ... vin 4-5-10 idioți să bată un om ... aÂşa-s Âşmecherii din ziua de azi?! Păcat că niciunul nu are pistol!
 12. Dacă nu era important crezi că-l mai puneau din fabrică? Dacă uleiul nu este răcit, acesta fierbe Âşi nu mai lubrifiază => calezi motorul. L.E.: apropo, te sfătuiesc să-l repari cât mai repede posibil Âşi să NU mai circuli cu motocicleta. Dacă ți-a ajuns ulei în antigel, cu siguranță a ajuns Âşi antigel în ulei! Schimbă răcitorul, antigelul Âşi uleiul. De asemenea, vezi că trebuie curățate ambele circuite (de ulei Âşi "apă"). Succes!
 13. Deci, aici găsiți discuția dintre idioatele copilele alea .... trist băi nene!
 14. În ritmul ăsta rămân fără loc de muncă! De mult nu am mai râs cu aÂşa poftă
×
×
 • Create New...