Orvo Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Imi dau seama ca aici, unde era cazul, n-am pus si eu o prezentare scurta .... Asadar, primul si singurul meu motor, luat anul trecut odata cu A-ul ... Asa am luat-o: Asta a patit asta iarna: Si asa e acum: E din '91, am luat-o cu 40mii km si imediat fac 47 cu ea ... Inafara de motor, de care nu m-am atins, doar garnituri noi la capace si schimbul de ulei, toata am facut-o bucati si am reasamblat-o, a fost mai mult o restaurare decat revizie ... Asflat uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate