route`66 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Doua tinere, ambele pasagere pe motociclete, la spital in urma a doua accidente trase la indigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Ce dobitoci ziaristii astia ... in primul accident - motocicleta era in depasirea conservei care facea stanga, in al doilea - conserva care facea stanga nu a dat prioritate, deci motocicleta venea din sens opus ... unde PLM sunt trase la indigo accidentele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat August 5, 2011 Autor Share Postat August 5, 2011 (editat) Ce dobitoci ziaristii astia ... in primul accident - motocicleta era in depasirea conservei care facea stanga, in al doilea - conserva care facea stanga nu a dat prioritate, deci motocicleta venea din sens opus ... unde PLM sunt trase la indigo accidentele ? "pe fondul neatentiei soferilor ambele autoturisme au intrat in coliziune cu motocicletele iar ambele pasagere sunt la spital din cauza asta" "nepasator si rece" sa ma pupi in slip. acum gasesti asemanare? Editat August 5, 2011 de route`66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) irelevant, iepurasule cu slip ... numai tu si mintea innecata de alcool al ziarizdului ala dubios putea sa gaseasca asa asemenari. Daca ma uit mai bine la tine, cred ca imi semeni ... probabil am intalnit-o pe mamica ta acum multi ani ... ia zi, nu-i asa ca toate accidentele moto seamana intre ele ? Toate motocicletele au 2 roti, nu-i asa ? Editat August 5, 2011 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat August 5, 2011 Autor Share Postat August 5, 2011 quod erat demonstrandum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 QED, adica in cazul tau: Quit Eating Dick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 QED, adica in cazul tau: Quit Eating Dick Geniala replica! Acum, si eu consider ca accidentele sunt la fel de asemanatoare cum sunt si toate accidentele intre conserve pe strada. Ca si la alea, se ciocnesc 2 vehicule pe 4 roti. O pasagera se zice ca e mai grav, la cealalta din Iasi nu se specifica insa cred ca a fost putin mai "light". In Iasi motociclistul e vinovat, in Brasov e conservarul. Cand zici ceva tras la indigo = identic, nu ca au anumite caracteristici comune si restul diferente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Astia E prosti domle'.cand o sa am nenorocul de vreun eveniment din asta,rog pe aceasta cale toti reporterii sa nu scrie nimic despre asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate