Sari la conținut

gabitzu

Membru
  • Număr conținut

    387
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabitzu

  1. Tito Rabat’s 2014 championship winning Moto2 bike stolen in Brussels, Belgium In the early hours of the morning on Wednesday 16th August thieves broke into the Marc VDS workshop in Gosselies, Belgium and stole the Kalex Moto2 machine on which Tito Rabat won the 2014 Moto2 World Championship title. The theft happened at around 2am and the championship winning bike, which was on display in the workshop reception area, was the only thing of value taken. The bike is in the team's 2014 livery and features the #53 plate that Rabat ran that season. If anyone is offered the bike for sale, or has any information on the theft, then please call +32 (0)71 35 69 32. All calls will be kept confidential. http://www.marcvds.com/moto2/news/tito-rabats-2014-championship-winning-moto2-bike-stolen-in-belgium#.WZP_U1FLfmG Oare ce-or face cu ea? Apare pe la track-days?
  2. Rumors, rumors: http://www.autoevolution.com/news/casey-stoner-refuses-honda-s-wildcard-offer-99526.html
  3. Eu pe mobil folosesc Dolphin browser (android) care are suport de flash si merg brici cam toate linkurile de streaming gasite pe net. De obicei ma uit pe desktop dar las un stream pus pe pauza pe mobil in caz ca urla plamanul dupa tigara si cursa e prea interesanta si palpitanta s-o las balta. Asta pentru ca nu fumez in casa )
  4. Tot in spiritul topicului, cam asta am gasit si eu ieri pe un drum foarte frecventat de motoristi in sudul Spaniei: Am vazut-o si am incercat sa merg doar pe langa ea dar tot am trecut o data dintr-o parte in alta. Dara incepe la 0:11 si se termina abia la 1:11, intr-un loc in care a oprit masina si se poate vedea balta din ce ulei mai ramasese necurs pe strada.
  5. http://www.motogp.com/en/videos/2015/03/20/marc-marquez-trophy-collector/172150
  6. De fapt a aruncat Lorica spre Rosica... Nu i-a iesit nici lui )
  7. Eu ma dezic de poza postata de Dan, nu e facuta de mine Sigur e luata de pe net sa ne arate frumusetea aia de drum. Problema a fost ca fix pe curbele alea frumoase, pe coborare, am ajuns din urma 2 autocare care abia se taraiau. Ne-au stricat toata placerea dar ne-am scos noi cojocul pe multe altele. Daca va e dor, aici sunt inca o parte din poze: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10202822692749580&type=1&l=361f2d8189
  8. Motoristul se enervase ca soferul conservei tinea banda 2 pe autostrada aiurea in timp ce banda 1 era libera. Si dupa cum stiti, regula pe autostrada cand sunt 2 benzi e sa folosesti banda 1 pentru deplasare, banda 2 pentru depasire. Ca i-o dat prin cap sa-i dea o lectie franand in fata lui, e prostie mai ales cu motorul insa nici conservarul nu e cel mai sfant la cum a intrat in el si cum tinea banda 2 aiurea.
  9. Sanducule, cu permisiunea ta, cateva mici sfaturi daca vrei sa le iei in considerare: - scrisul intre clipuri: fara efecte, timpul mai scurt - 0:50 -> Bravo! Apreciez spiritul civic. - 6:56 -> Cand omul a inceput sa se puna in miscare, tu erai departe. Ai inceput sa franezi la 7:01, 7:02. Tarziu as zice eu, aveai timp fara sa te urci pe el si sa-l injuri. Asta nu-l scuza pe el ca e un dobitoc cu telefonul la ureche, doar pentru tine, sa fii mai preventiv. - 9:27 -> De ce nu apleci motorul mai mult in curba? Nu zic ca nu e bine sa fii mai precaut insa fata de liniile drepte unde cam ii dai, pe curbe reduci mult mai mult. Exerseaza putin curbele, te va ajuta. - 15:05 mersul prin oras -> mie unul mi se pare ca mergi cam tare, fi putin mai moderat, mai ales noaptea in oras - 16:18 -> cand incepi depasirea coloanei, sfatul meu e sa reduci mai mult; nu stii cum face unul stanga din coloana sau deschide o portiera, n-apuci sa opresti. - 18:40 -> ma bucur ca nu faci parte din grupul respeciv, nu te-ar ajuta la nimic bun. Spor mai departe si asfalt uscat.
  10. Daca asta-i buba voastra, sa stiti ca n-o fost si-a noastra. Sa mergi cu motorul pe autostrada prin Ungaria, Cehia, Germania nu e fun deloc. Sa mergem pe ocolite, nu am avut timp. Asa ca am preferat si chiar a fost foarte bine-venita varianta cu remorcile pana in Danemarca. Oricum am mers prin Norvegia, Finlanda, Suedia si Danemarca cam 6400 km cu motoarele. Mai mult decat suficient.
  11. Canon 550D cu obiectivul de kit 18-55. Pozele sunt neprelucrate, cum au iesit din camera, o sa mai pun eu o parte la sfarsitul povestii.
  12. http://www.youtube.com/watch?v=qUO5Qv6PRkU&feature=youtu.be
  13. Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian
  14. Cred ca ma bag si eu la intrunire, sa vedem exact cand se stabileste sa am liber. Nu-l las pe Smok3 sa bea fara mine
  15. Cu oglinzi te pot ajuta eu, am o pereche noi-noute, nemontate. Le-am comandat pentru modelul meu insa mi-au trimis pentru Vtec. Trimite-mi un PM cu o modalitate de contact.
  16. Ati vazut careva declaratie de catre un comisar in politie? O să stabilim cu exactitate viteza pe care o avea motociclistul pentru că acul vitezometrului nu este blocat”, a declarat comisarul şef Silviu Ruse. Citeste mai mult: adev.ro/mpd00p Cum sa mai ai pretentii de dreptate daca astia iau de bun un ac blocat din soc care poate sa indice si 300 km/h fara nici o baza reala. Idiotii naibii!!
  17. Ma abonez eu la ele numai ca trebuie trimise la Cluj Vorbim pe PM.
  18. Am inteles ce-ai vrut sa zici, asa voi face. Totusi 300 is cam putini pentru noi, tinta ar trebui sa fie cam 500 / zi. @ianachim: O ora, doua merge, nu-i bai. Parca pe topicul lui Gabone citisem ca sunt locuri in care e doar 1 fery pe zi, prin anumite zone mai putin umblate. Ravishing, am gasit, eu despre astia citisem ca au reduceri: Norwegian Trekking Association http://english.turistforeningen.no/cabin.php?fo_id=6469 Ei erau sau alt serviciu pe baza de abonament? Later edit: de fapt cabanele astea sunt in parcuri nationale si locuri in care nu ai acces motorizat. Mai caut.
  19. Cred ca m-ai inteles total gresit. N-am cerut sa-mi faca cineva traseul, mi-l fac eu in google maps sau viamichelin sau orice alta aplicatie. Insa odata facut, voiam sa stiu daca se poate / exista vreo optiune prin aplicatiile astea de maps care sa-mi imparta traseul deja facut de mine per nr. de kilometri / zi. Daca nu, nu-i bai, le calculez tot acolo manual. Ravishing Am auzit / citit si eu parca undeva despre astfel de abonamente, o sa mai caut sa vad exact despre ce este vorba, multumesc de sugestie. ianachim Multam de sugestii, vom avea cel putin 2-3 carduri la noi. Eu unul cred ca o sa platesc cel mai mult cu cardul si mai putin cash, insa o sa avem si din astia. Am inteles ca benzinarii exista destule, insa vom avea grija sa tinem rezervoarele pline cat/cum putem. In privinta receptiilor inchise, iarasi am inteles ca dupa ce inchid poti suna la ceva numar de telefon sa vina sa-ti deschida. Nu e pont sa tot le dai telefoane, insa daca se-ntampla, am inteles ca asa s-ar putea rezolva. Ce mai am nevoie sa clarific... gasesc undeva o harta / ghid al fery-urilor din Norvegia? Ma refer la programul acestora, stiu ca unele sunt mai dese, altele destul de rare si ar trebui sa iau in considerare si aspectul asta.
  20. Hehe, crazy man, ne vedem pe 20-21 iulie, eu sunt unul dintre cei 3 care venim cu Dan Cata. Iti foarte multumim pentru amabilitate de pe-acum. Cat priveste topicul, filmul si povestea, jos palaria. Mi-a placut tare mult istorisirea (mai ales partea in care amintesti despre mult iubita ta Romanie si cat de avansati suntem noi fata de ei, hehe). Traseul mi s-a parut foarte frumos, desi din pacate ai prins foarte multa ploaie. Cu toate astea, pozele sunt de nota 20, au iesit numai bune de pus wallpapere. Sincer, abia astept sa merg, mi-ai facut mare pofta! Acum am niste intrebari pentru experimentatii Norvegiei Cazare: din ce am cautat eu, casutele de 4 persoane in campinguri ne ajung cam 700 NOk (90€) / noapte. Aici la povestea lui Divingpixel am vazut preturi si mai mici si mai mari, depinzand de ora la care ajungi, zona in care esti, etc. Noi am vrea sa stam la cort in partea sudica-centrala a Norvegiei insa ma gandesc, se merita treaba asta daca prindem o vreme asa ploioasa?! Pentru preturi la cazari am folosit linkul acesta: http://www.visitnorway.com/en/VN/Map/?aid=1646&articlex=null&articley=null&source=arti Ca si traseu, am trecut urmatoarele puncte de interes: Geiranger Fjord (Strynefjlellet-Geiranger-Trollstigen-Andalsnes), Jostedalsbreen (ghetarul), Lysebotn, Atlantic Road, Lofoten si evident, Nordkapp. Mai aveti si alte sugestii pe care le-am putea urma / evita pe traseu? Ideea initiala e sa facem la dus Norvegia pe coasta cat mai mult si la intors sa mergem pe partea estica, pe interior. Tot privitor la traseu, stie cineva vreo aplicatie minunata unde pot da de exemplu nr de km pe zi sa-mi imparta traseul pe sectoare / zile? Sa ma pot uita, orientativ, si dupa cazari si sa vedem cum facem planul de km zilnici (suntem cam limitati cu timpul, avem doar 12 zile pentru Norvegia + 5 restul drumului. Sigur voi mai avea intrebari, dar le iau usor pe rand Va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...