piTiq Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Salut! Azi mi.am luat o Yamaha YZF R125 din Anglia si am urmatoarea problema! Dupa cum stiti, aici unitatea de masura pentru viteza esti "MILA/H". Cum pot sa schimb in "KM/H"? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Salut! Azi mi.am luat o Yamaha YZF R125 din Anglia si am urmatoarea problema! Dupa cum stiti, aici unitatea de masura pentru viteza esti "MILA/H". Cum pot sa schimb in "KM/H"? Multumesc! 1. Cauti alt bord pe ebay, in tarile care folosesc sistemul metric. Germania de exemplu. 2. Te obisnuiesti: 1 mila = 1,609.344 metri 31 mile = 50 km/h 50 mile = 80 km/h ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Salut! Azi mi.am luat o Yamaha YZF R125 din Anglia si am urmatoarea problema! Dupa cum stiti, aici unitatea de masura pentru viteza esti "MILA/H". Cum pot sa schimb in "KM/H"? Multumesc! Salut. Te obisnuiesti repede. mie mi-a luat cam 1 luna cand am fost in State. Stiu ca la inceput e ff ciudat, vezi 60 pe bord zici "Aa,sunt OK,in limita legala"...da pe naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piTiq Postat August 6, 2011 Autor Share Postat August 6, 2011 Am inteles. Nu ar fi asta o problema foarte mare.. Dar ma gandeam sa o rezolv:) Si pana la urma ) daca ma opreste ii dau si politistului o tura sa vada si el cum merge cu 50 (ml/h). SI poate nu observa ca nu sunt km/h ) Va multumesc pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate