TRX-er Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 propun un topic in care sa discutam despre cauciucurile dedicate supermoto! pentru inceput va aduc in atentie Heidenau supermoto K73. din cate am vazut pe site la ei nu fac decat 2 dimensiuni 120x70/17 si 160/60/17. la urmatoarea echipare a mobrei intentionez sa iau un set, sa vad cum se comporta. am gasit cu 258ron fata si 348 spatele. din ce am citit in review-uri tin cam 7-8mii km, is foarte bune pe ploaie, se incalzesc mai greu. a folosit cineva aceste cauciucuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MdK46 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Am si eu Heidenau pe XTX; am facut 3k km de cand am luato si cel de pe fata nu are urma de uzura, inca; cel de pe spate s-a cam tocit; Pe ploaie sunt ok; le-am si pe off-road Unde ai gasit preturile astea? la ei pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 am gasit preturile pe anvelopemoto.eu, tot acolo am gasit camere si protectii interioare spite de 17"x45mm http://anvelopemoto.eu/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart&Itemid=1 eu am mai cumparat de la ei si sunt OK! din cate am inteles sunt 3 compozitii ale cauciucului: normal, mediu si soft! tu de care ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 propun un topic in care sa discutam despre cauciucurile dedicate supermoto! pentru inceput va aduc in atentie Heidenau supermoto K73. din cate am vazut pe site la ei nu fac decat 2 dimensiuni 120x70/17 si 160/60/17. la urmatoarea echipare a mobrei intentionez sa iau un set, sa vad cum se comporta. am gasit cu 258ron fata si 348 spatele. din ce am citit in review-uri tin cam 7-8mii km, is foarte bune pe ploaie, se incalzesc mai greu. a folosit cineva aceste cauciucuri? Mai era un topic despre asta aici. Eu nu am folosit cauciucuri din astea, dar am inca Dunlop Sportmax Mutant, care au un profil asemanator si-s foarte multumit. Nu stiu la ce pret sunt acuma, dar sigur sunt mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat August 14, 2011 Autor Share Postat August 14, 2011 imi cer scuze ca am initiat un nou topic cu tema asta! rog admin-ul sa il stearga sau sa mute posturile in respectivul topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate