Jump to content

MdK46

Membru
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MdK46

 1. Salutare, N-am gasit postul cu Pirinei din '17 Ai o recomandare de puncte de interes? in partea Franceza ati bifat ceva? Merci
 2. Gracias amigo, abia o parcasem de 20minute acasa, dupa ce a stat la iernat in garaj. Merci si MEL pentru mesaj pe grup Vali
 3. MdK46

  Variante Supermoto

  Cum te descurci la inspectii/RAR cu rotile sm... sau le are in talon deja? Ma uitam zilele astea la seriile KTM; ce modele de LC4 ai incercat? Merci!
 4. FP1 cancelled, FP2 delayed (momentan)
 5. de-asta e program de divertisment pe digi1 pe ce post ar trebui ar fie ? (daca incep)
 6. Cand nu sunt in Ro folosesc asta: http://myp2p.pe (streaming general ptr sport, 2-3 surse ptr fiecare event) Sau ceri cuiva cu net digi sa-si faca VPN si te conectezi la site-ul lor. // In alta ordine de idei, e vre-un loc in Bucuresti unde se poate vedea cursa ?
 7. Erau oameni aseara, la priveghi, pe una din masinile parcate poza cu cei doi din primele pagini; undeva langa statia de metrou M Bravu
 8. De luni s-a aglomerat tare in oras... probabil s-au terminat concediile; Mai multi oameni si mai multe radare
 9. Partea buna e ca... acum stii in ce zona sa-ti iei bilet daca ajungi la etapa de MotoGP pe circuitul asta.
 10. Am si eu Heidenau pe XTX; am facut 3k km de cand am luato si cel de pe fata nu are urma de uzura, inca; cel de pe spate s-a cam tocit; Pe ploaie sunt ok; le-am si pe off-road Unde ai gasit preturile astea? la ei pe site?
 11. Salut. Aveti cumva adresa lor sau numarul de la service ? Nu gasesc nimic pe site-ul lor... Merci.
 12. Am fost in 2009 la MotoGP, dar am stat in oras la cazare; Pretul pe camera se dubleaza in week-end-ul ala. Si da, este zona de camping, langa circuit Am fost in 2009 la MotoGP, dar am stat in oras la cazare; Pretul pe camera se dubleaza in week-end-ul ala. Si da, este zona de camping, langa circuit, e trecut pe harta P BUS + MOTO. Am avut bilet ptr zona C, puteam accesa si zona F. Partea proasta e ca a trebuit sa parcurgem 3/4 din circuit pe jos ca sa ajungem in zona aia. Partea buna e ca vedeam aproape 5 viraje, si aveam in spate corturi cu mancare+bautura, shop-uri etc. Si eram foarte aproape de asfalt, i-am vazut destul de bine dar i-am prins greu in poze (aveau cam 150 la iesirea din virajul 10)
 13. iti pot da detalii, sunt din zona am fost pe acolo inainte de Paste, drumu-i bun
 14. Cateva poze spion... Numai bine!
 15. Incerc de ceva timp sa te prind in cateva poze, dar nu am reusit inca. Cand mai ajungi in campus LEU, lasa un reply aici, pe forum.
×
×
 • Create New...