Satana Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) Hell-o, Sper ca postez unde trebuie; un amic m-a rugat sa apelez la voi, intrucat i s-a fisurat vasul de expansiune la Ducati 906 Paso. Mai multe detalii nu stiu, doar ca este disperat! Va rog, daca aveti de vanzare sau stiti pe cineva care are de vanzare, sunati la 0768.121.401 - Nicu, sau dati-mi PM cu datele voastre de contact ca sa va pun in legatura cu el. Merci anticipat. X. Daca topicul trebuie mutat altundeva, rog moderatorii s-o faca. Editat August 12, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Hell-o, Sper ca postez unde trebuie; Bursa > Cumparari > Piese de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Il poate rezolva foarte usor cu niste poxipol transparent, cel putin pana isi cumpara un vas nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 13, 2011 Autor Share Postat August 13, 2011 Bursa > Cumparari > Piese de schimb Am postat si acolo; nu te-ai uitat cu atentie. Ma gandeam ca am mai mult succes aici . multumesc, oricum. Il poate rezolva foarte usor cu niste poxipol transparent, cel putin pana isi cumpara un vas nou Adevarat. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Am prieteni ce au puse pe streetfightere vase de expansiune confectionate din sticle d-alea mici de metal pt tarie, sau din bidoane de apa pt biciclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate