Balaurele Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Parca as face o plimbare maine pe traseul descris, ca simt ca trece sezonul si eu sunt inca ne..plimbat suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Luni la ce ora plecarea si de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat August 14, 2011 Autor Share Postat August 14, 2011 (editat) Plecarea la cât și de unde decide poporul, că e democrație. Dacă nu sunt mulți care să vrea altfel, propun 8:30 întâlnire la Petrom Miorița, plecare la 8:40. Viteza - un pic mai repejor. Nici pe muchie de cuțit, dar nici prea încet. Editat August 14, 2011 de Balaurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 (editat) Pe Cheia vreau sa dau si eu o tura maine. Insa pe bucata de la Valenii de Munte la Sacele, fiecare merge cum se simte mai bine asta daca e sa mergem mai multi (stiluri diferite de mers). Daca e OK, eu maine la ora stabilita (plus maxim o jumatate de ora cat faceti de la Fantana Miorita) va astept la benzinaria Petrom de langa Biker's (eu vin pe Corbeanca). Editat August 14, 2011 de PopaCosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat August 14, 2011 Autor Share Postat August 14, 2011 Hai sa vedem cine mai vrea. Ramane ca ne vedem si cu tine maine la 9 langa Biker's. Pana diseara la 22 eventualii noi doritori se vor anunta si vom sti sigur cine vine si daca sunt eventuale modificari de ora, dar nu cred. Da, e mai bine sa mearga fiecare cum se simte mai bine pe acolo. Parca e Rompetrol benzinaria aia mica dupa Biker's Otopeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Parca e Rompetrol benzinaria aia mica dupa Biker's Otopeni? Despre aia e vorba. Daca se mai anunta careva, eu maine dimineata voi fi la 8:30 in benzinaria de langa Biker's. Altfel imi vad de drumul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate