strejeav Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Plimbare de vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Plimbare de vara Plimbare de vara?! ))) Asta e ditamai Eurotrip-ul...superb. Ai avut suficient timp sa vizitezi cu răgaz locurile prin care ai trecut? Daca da....te invidiez si mai mult Bravo! Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) vad ca esti un mare povestitor, cel mai mare de fapt - hahaha. misto tura. cum ai facut ai trecut de la greci cu bacul in in italia sau invers? m-as duce si eu intr-o tura lunga in sud, monaco, barcelona, gibraltar....n-am timp de nici un fel, mai fur si eu cate un weekend. mereu cand muncesti pentru ce ai obtii ce ti-ai dorit dar cu intarziere. pe de alta parte stiu oaneni cu bani multi pe care nu i-au facut ei si sunt toti nefericiti. lume sucita. Editat August 17, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 EEEEE....hai sa nu ne laudam,a fost o simpla tura...da obiective frumoase la care s-a stat mult vad ca esti un mare povestitor, cel mai mare de fapt - hahaha. misto tura. cum ai facut ai trecut de la greci cu bacul in in italia sau invers? m-as duce si eu intr-o tura lunga in sud, monaco, barcelona, gibraltar....n-am timp de nici un fel, mai fur si eu cate un weekend. mereu cand muncesti pentru ce ai obtii ce ti-ai dorit dar cu intarziere. pe de alta parte stiu oaneni cu bani multi pe care nu i-au facut ei si sunt toti nefericiti. lume sucita. Salut, Ce sa povestesc toata lumea a fost la plimbare ,gasesti sute de topicuri care sunt la fel....plecat...bla ,,,bla bla,,,,da de la greci cu bacu in italia ,ce sa zic .e splendid ,15 ore de mers cu toti navetistii...nu recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ConstantinC Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Si ai combinat iarasi berea cu vinul ? Cu vinul ala Frizante ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 foarte tare Vali ,la anu poate ne combinam la o plimbarica , FRUMOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 31, 2011 Autor Share Postat August 31, 2011 foarte tare Vali ,la anu poate ne combinam la o plimbarica , FRUMOS Ciro,la anu atacam nordul daca te bagi esti binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 cam de mult ma gandesc la o plimbare cuvoi prin LUME ,, vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate