maked Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) Eu o sa plec in seara asta pe la 6 din Bucuresti. La noapte raman la Ranca iar maine vreau sa ajung ori pe langa Sibiu sa imi pun cortul ori pe transfagarasan pana in Balea cascada. Duminica intoarcerea pe transfagarasan. Daca sunteti doritori sa ma insotiti, sunteti bineveniti. Am loc si de un pasager. PS: bagajele mi le duc 2 prieteni cu conserva, deci mancare si bautura se poae lua multa Eu nu mai intru pe aici pana plec. Daca vreti sa veniti, sunati-ma la 0721172386 Editat August 19, 2011 de maked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 cortul pe transfagarasan pana in Balea cascada un fes si doua randuri de pantaloni nu strica sa ai. Eu am stat cu cortul la Balea Lac, si e cam frig peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Eu am fost ieri. Pe DN erau vreo 25-28 grade. Sus daca erau maxim 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate