MirceaRM Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut. Zilele trecute mi-a curs acid din baterie pe bascula de la roata (aluminiu) si mi-a ramas patata destul de urat. Problema a fost ca bateria avea amperaj prea mic si probabil releul a incarcat-o prea tare si a fiert Acum nu stiu cum sa curat petele acelea. Cred ca e vorba de acid sulfuric...sunt ceva pete de culoare alba. Care aveti idei...va rog sa-mi spuneti si mie Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut. Zilele trecute mi-a curs acid din baterie pe bascula de la roata (aluminiu) si mi-a ramas patata destul de urat. Problema a fost ca bateria avea amperaj prea mic si probabil releul a incarcat-o prea tare si a fiert Acum nu stiu cum sa curat petele acelea. Cred ca e vorba de acid sulfuric...sunt ceva pete de culoare alba. Care aveti idei...va rog sa-mi spuneti si mie Multumesc ia smirghel de apa cu granulatia de 800, 1000,1500 si freaca incepind cu 800 in zona respectiva de fapt poti sa faci toata bascula o sa arate ff bine daca ii dai un luciu cum trebuie o sa ai ceva de lucru dar la final o sa fi foarte multumit uite exemplu un capac de chiulasa . http://www.youtube.com/watch?v=9UEtQS-n258&feature=channel_video_title Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut. Zilele trecute mi-a curs acid din baterie pe bascula de la roata (aluminiu) si mi-a ramas patata destul de urat. Problema a fost ca bateria avea amperaj prea mic si probabil releul a incarcat-o prea tare si a fiert Acum nu stiu cum sa curat petele acelea. Cred ca e vorba de acid sulfuric...sunt ceva pete de culoare alba. Care aveti idei...va rog sa-mi spuneti si mie Multumesc Nu e patat, este oxid de aluminiu. Slefuit si apoi lustruit. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate