Sari la conținut

Cesar

Super Membru
  • Număr conținut

    6.972
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cesar

  1. Imaginea e atipica dar mesajul e simplu: ne marim echipa. Vrem un coleg cu experienta tehnica pentru postul de adjunct de sef de service. Pe langa experienta de service, mari plusuri sunt soft skills pentru comunicare si relatia cu clientii. Daca esti pasionat de motociclete si esti interesat sa lucrezi cu o echipa dinamica si corecta, nu ezita sa ne contactezi pe IG, FB sau pe whatsapp. Grant Racing Garage pe social media 0722 620 397
  2. Arcurile prea slabe sau prea tari dau efecte foarte nasoale... sasiul e practic compromis. Cel mai evident comportament este si cel mai infricosator - wobble la deschiderea completa a acceleratiei.
  3. Verifica asa: Transmisie finala: lant + pinion de atac + foaie spate Roti + rulmenti + anvelope Elemente de prindere/fixare: ax roata fata/spate Frane: discuri, etrieri, placute Capete de ghidon: sunt cele originale (grele) sau aftermarket sau deloc?
  4. Nu stiu ce experiente au avut altii Cu Hyperpro cautam un kit de service dedicat pentru un anumit amortizor si dupa ce am aflat ca firma nu vinde asa ceva am aflat si politica lor de service.
  5. Salut Lucian, la Hyperpro (exista un dealer oficial in Romania) ti se va raspunde ca trebuie trimis in Japonia pentru service.... ceea ce este destul de ciudat daca ma intrebi pe mine. Kituri de service dedicate nu gaseti pe piata iar piesele se comanda dupa cod sau dimensiuni - cel mai safe la demontarea amortizorului (simering de ulei, de praf, cuzinet de ghidaj, cuzinet piston, oring-uri, piulita stop). Unele piese se gasesc pe piata in Romania, altele se comanda extern. Pentru cele din strainatate poti astepta si 3-4 saptamani. Noi am servisat Hyperpro si clientii au fost foarte multumiti. Sunt niste secrete insa - unul dintre ele fiind alegerea optima a uleiului. ultimul a fost cu preload hidraulic - am pus cateva poze.
  6. Sakut Cristi! Furca de F4i lucreaza cu Showa SS8, 36.5 cSt. Repsol 10W are 46 cSt. Mai ales cand e frig, va functiona cam nasol pe high velocity, adica in valve unde nu ai vreun reglaj.
  7. Se cam apropie vremea rea asa ca am pregatit oferta pentru iarna 2020-2021 100 de lei pe luna sau 400 de lei pentru toata perioada de iarna Avem foarte multe oferte si discounturi pentru accesorii, piese si manopera in acesta perioada.
  8. Idei foarte bune pentru zile urate de toamna-iarna promit sa le iau in considerare. Momentan insa va fi cam aglomerat ca sa mai putem sa organizam si live-uri... sau poate unul singur sa maif acem despre frane, anvelope si suspensii.
  9. Salut Vlad! Este genul de operatiune care necesita cunostinte destul de avansate. Ar fi mai potrivit un "seminar" decat un live pe zoom Multumim pentru sugestie! Nici asta nu este o tema pe care sa o abordam intr-un live... Operatiunea completa dureaza cateva ore. Despre functionare nu cred ca e cazul sa intram in detalii - exista suficienta documentatie free online. Curatarea... aici e o tema delicata Recomand sa va inarmati cu sarme cat mai subtiri pentru a curata gaurile jiglerelor + spray de carburatoare (contine toluen - nu dati pe plasticuri si piese de cauciuc) "Intretinere" nu prea exista. Doar sa ai grija sa primeasca in rezervor benzina buna si curata. A-propos de rezervor: depunerile si coroziunea din rezervor sunt printre cei mai mari inamici ai carburatoarelor (in special cuiele pointeau) Se pare ca incapand cu 15 mai vom avea parte cu adevarat de sezon moto. Pentru cei care nu au apucat sa faca pregatirea motocicletelor, suntem deschisi pentru programari. Le dorim tuturor un sezon bun, fara incidente!
  10. Salut! Intentia e sa organizam in continuare meetings pe Zoom. Urmatoarea am vrea sa o facem ceva mai dinamica, cu o tematica anume. Daca aveti sugestii, lasati-le in comentariu. Multumim!
  11. Te gandesti sa scoti motocicleta dar ti-a fost imposibil sa mergi la service?Ai cunostinte tehnice si un minim de unelte si scule necesare? In cazul asta, ne-ar face mare placere sa te ajutam cu suport tehnic. Totul complet gratis. Cum vom face asta? Foarte simplu - Sambata 25 Aprilie, intre orele 12 si 14, ne logam pe Zoom Meeting si va oferim sprijinul tehnic de care aveti nevoie. Invitatia o gasiti mai jos. Grant Racing Garage is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Motorcycle Technical Support Time: Apr 25, 2020 12:00 PM Bucharest Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/4290934448 Meeting ID: 429 093 4448 Te asteptam oricand cu drag
  12. Salutare! Ce parere aveti despre o sesiune de suport tehnic pentru cei care vor sa isi pregateasca acasa motocicleta? Locatia: ZOOM meeting Data: Sambata 25.04.2020, ora 12. Keep in touch!
  13. In lunile Martie, Aprilie si Mai am lansat o promotie pentru colegele noastre motociclste. Detalii dspre aceasta promotie, pe pagina noastra de FB https://www.facebook.com/GrantRacingGarage/
  14. Salutare tuturor! Cam cald acest Decembrie si motocicletele inca nu au intrat toate la iernat Totusi, la noi la service mai sunt 5 locuri disponibile pentru "vremuri grele"
  15. Salutare tuturor! Anuntam "sezon deschis" pentru iernat. Avem disponibile aproximativ 25 de locuri. Smart charging permanent - mentenanta bateriilor se face pe toata perioada stationarii. Lucrari de reparatii si/sau mentenanta la pret redus sau cu manopera zero - mai multe detalii discutam la service sau la telefon. Pe toata perioada sezonului rece vom desfasura o campanie de reduceri de 50% pentru manopera legat de suspensii moto. Lucrari de mentenanta, service, upgrades, etc vor avea manopera redusa la jumatate. Tot pentru suspensii avem oferte speciale pentru upgrades la urmatorii producatori: OHLINS, K-TECH si YSS. Arcuri, valve, internale, amortizoare spate. https://youtu.be/2Kf3ChPoJDo Service-ul este deschis si iarna iar temperatura in incinta nu scade sub 15 grade. Pretul este 100 de lei pe luna.
  16. Posibile cauze: - joc termic prea mic. Astfel, la cald, supapele (nu neaparat toate) nu inchid bine pe scaunele chiulasei. Daca simti miros de benzina dpa ce dai la automat si nu porneste, n-ar fi raus a-i faci o verificare. - scanteie slaba - bujiile si/sau bobinele de aprindere. cheers!
  17. Salut RobertCtin! Am citit ce ai descris si pare ca aproape toate reglajele de pe motocicleta ta sunt prea "stranse". Preload, compresie, revenire O regula de aur a reglajelor corecte este: "less is more". Daca nu ma insel, motocicleta din clip este chiar modelul tau.
  18. Salutare! De la ultimele modificari pe forum nu mai primesc notificarile pe topicul de service. Cel mai eficient este sa ne contactati la telefon/whatsapp sau pe mesageria paginii de FB 0722 620 397 Cesar 0727 668 618 Adi
  19. Vremea se anunta perfecta pentru ultimul eveniment pe circuitul de la Tg. Secuiesc. In 13 si 14 Octombrie vom fi la pista. 2 + 4 locuri disponibile pentru transport moto: GRG si Balamuc Va fi prezent si Denis cu cursantii. Yamaha R6 pregatita pentru circuit, disponibila pentru inchiriat - track support included. Sa avem vreme buna!
  20. Cumpar rezervor de hornet 2004. Contact pe PM sau 0722 620 397
  21. Singurul GSXR pe care am mers, cu sasiul, ciclistica si frane impecabile. Geo a investit corect. Motocicleta e blana!
  22. haha - recunosc fapta - am dat copy/paste de la eventul din august
×
×
  • Creează nouă...