sacal Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 cine vinde asa ceva, sau pe unde as putea gasi? de preferinta azi mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NISSAN Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) Daca esti prin Bucuresti, vezi ca este dealer-ul autoritat undeva prin Timisoara cu Valea Cascadelor. Vis a vis de fostul IMDS. Caut si un numar de telefon, dar mai tarziu cand ajung acasa. Adresa este: Timisoara 56. Tel. 021 444 34 36 Este singurul loc unde poti gasi in Bucuresti. Au mai avut la Cora, dar s-a renuntat datorita vitezei de rotatie la raft... Apropo, in ce vrei sa-l bagi? Editat Octombrie 24, 2006 de NISSAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 pai in r6 in ce sa-l bag?! asta am avut si a mers bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NISSAN Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Sorry, nu ma uitasem la profil... Ai sa razi, dar eu ulei d'asta bagam in nipra mea! Eu consider ca este normal sa bag tot ceea ce este mai bun in motorul meu!! Sa stii ca vorbesc serios!! Apropo, ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 La Augsburg International! Soseaua de Centura, langa Carrefour! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NISSAN Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 La Augsburg International! Soseaua de Centura, langa Carrefour! Da... exprimarea mea a fost prea dura "Este singurul loc unde poti gasi in Bucuresti". Vroiam sa spun ca acolo este(sau cel putin era) depozitul dealer-ului. (importatorul este din Timisoara-oras) Mi-am amintit ca am cautat vreo doua saptamani anu' trecut...Si unde ma duceam si intrebam se uitau la mine de parca as fi scapat de la 9. Unu' in targ in Vitan chiar a pus pariu cu mine ca nu exista uleiul asta Da' omu' a fost parolist pana la urma... mi-a dat o suta de mii pentru benzina pe care am consumat-o din BdTimisoara inapoi in Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate