M!rra Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Enduro la gheorgheni cu Alex(ghid)crf250 ,Iancu ktm450, Edy crf250, Ciprian crf250, Sorin ktm525 si eu wr426 ...toti din Iasi. Doua zile de enduro cu de toate si hard si soft...cu vreme buna si fara prbl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 (editat) e pusa cva muzica pe clip-urile astea?... ca au o idiotenie astia in Germania de nu ne lasa sa vedem video, din cauza ca nu au primit nu stiu ce drepturi. Am gasit eu cva pe-acolo, dar as fi vrut sa le vad si pe-astea...imi place cand vad oameni asa pusi pe plimbare si distractie...toate bune Editat August 26, 2011 de vAli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat August 28, 2011 Autor Share Postat August 28, 2011 au si muzica... am sa incerc sa le urc si pe Vimeo pt ca pe youtube majoritatea filmelor sunt blocate din cauza melodiilor care au drept de autor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate