bogdani0405 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Salut, Am facut si noi prima vacanta pe DOO roti, iar poveste cat si fotografiile le-am pus aici, http://bogdaniliemicu.blogspot.com/2011/08/vacanta-pe-doo-roti.html, caci e mai simplu cu pozele si se vad mai usor la o calitate mai buna, asta, daca merita vazute. Sper sa va placa, Numai bine si fara incidente Editat Septembrie 2, 2011 de bogdani0405 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 ma uit doar la poze, nu pot citi cu fontul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 Se poate, dupa o perioada te obisnuiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Frumos dom'le, frumos. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romy Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Bravos si felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Septembrie 5, 2011 Autor Share Postat Septembrie 5, 2011 Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styglytz Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Frumoasa excursie la mai multe;).Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Salut Bogdane, Ma bucur ca ai inceput sa-ti implinesti visurile vechi de a calatorii cit mai mult si Vulturul cum l-ai denumit tu si laudat de mine si-a facut treaba. La cit mai multe drumuri si cu asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Septembrie 7, 2011 Autor Share Postat Septembrie 7, 2011 Multumesc. Si-a facut-o foarte bine. In afara de baterie care m-a lasat atunci, imediat, pana acum nu am mai avut nici o problema cu el. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 ma uit doar la poze, nu pot citi cu fontul ala... asa este. daca vrei sa fie mai citibil schimba fontul si eventual fundalul. si poti pune si pozele la 650 px sa nu fie nevoie sa dai click pe fiecare in parte. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Octombrie 24, 2011 Autor Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) asa este. daca vrei sa fie mai citibil schimba fontul si eventual fundalul. si poti pune si pozele la 650 px sa nu fie nevoie sa dai click pe fiecare in parte. Bob Stiu ca nu e tocmai cel mai placut font, dar te poti obisnui cu el, cat despre poze... le-am pus si eu cat sa nu ocupe mult din pagina si sa nu se incarce greu. Numai bine Editat Octombrie 24, 2011 de bogdani0405 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Felicitari ptr excursie la mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2011 Multumesc, sa fie... si tie la fel. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate