ioneld Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Eu personal consider ca au gresit moderatorii acestui topic deoarece nu au luat atitudine de la inceput cind trebuia mutat la bursa toata aceasta dezmembrare care-si are locu la bursa .Parerea mea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Bine! Să se mute la bursă, unească-se! Evacuarea mai lungă a plecat Aurelian_MZ, ți-am pregătit pachetul, te aÂşteaptă Restul, valabile (milă mi-e de roțile alea... cîndva căutam Âşi eu anvelope de-mi sărea muÂştaru-n beci.....) Hopa sus, că unii văd că au niÂşte prețuri de... Da, sunt nesimțit de-acuma. Hopa sus, că unii sunt prea putori pentru existența lor, nu Âştiu să caute....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Au ajuns si celelalte piese de la Vulpoi, acum in stare ireprosabila, gratie Postei Romane! Multumesc frumos si acum dau io berea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Mă bucur, să mă anunți ce e cu balta aia de ulei Revine la vînzare - deoarece potențialul cumpărător se face că plouă, iar eu nu stau după problemele Âşi toanele fiecăruia - cadru cu acte de Jawa 638/350 se donează - cu condiția întocmirii actelor de vînzare-cumpărare Azi mă uitam la furca aia de Jawă, cu rulmenți cu tot... Âşi mî gîndeam ce la fix ar veni pe un naked .. eventual accidentat.. Âşi mă uitam la First Bike Formula al vecinului Âşi mă gîndeam ce bine i-ar sta... dar parcă văd răspunsul: "dacă e bună asta?!?!" AÂşa că... Roțile, de stradă, 3,25/18 în stare bună.... Ce-o să le caute unii la primăvară... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) " sa zicem "ca am niste probleme care nu ma lasa sa pot ajunge la tine, de ex sunt de cateva zile in brasov cu actele firmei si astept sa fiu phooootoot de ANAF..... daca ai vre-un cont de banca da-mi-l pe pm. iti pun banii ( faci tu calculul exact) si vin dupa ele cand pot e ok? numai la motociclete nu mi-a stat gandul zilele astea Editat Octombrie 6, 2011 de aurelian_mz_rt125 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Banul jos cînd vii, dacă le mai apuci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate