geza.benedekfi Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Câteva poze aici : ,iar mai multe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 cea mai frumoasa e ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Mie penultima imi place . Si aia de sus si aia din stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Geza, unde e vedeta?? Pe Rivas nu l-ati luat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Septembrie 9, 2011 Autor Share Postat Septembrie 9, 2011 Geza, unde e vedeta?? Pe Rivas nu l-ati luat??? E încă tânăr. Nu se dă cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 E încă tânăr. Nu se dă cu motorul... ) ne vedem la o bere la neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Geza, unde e vedeta?? Pe Rivas nu l-ati luat??? pai nu i-l vezi pe facebook ? i-mi pare rau ca nu pot veni la Piatra Neamt,dar trimit ce ne-am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 pai nu i-l vezi pe facebook ? i-mi pare rau ca nu pot veni la Piatra Neamt,dar trimit ce ne-am inteles man...nu varsa fasolea...ramane intre noi si geza intelegerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 propun topic sticky " geza&co @ Cristuru Secuiesc " unde sa faca copy - paste la poze ! prea seamana intre ele pozele, traseele, ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 propun topic sticky " geza&co @ Cristuru Secuiesc " unde sa faca copy - paste la poze ! prea seamana intre ele pozele, traseele, ...... Da... Sunt câteva locuri la care revenim mai des... Toți trebuie să urce (până la urmă)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 :ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate