iosifnicu Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Salutari Daca intereseaza pe cineva niste talon pe numar vechi fara CI provenite de la un rt3. La nevoie exista si cadru si motor cu seria din talon. Precizez ca proprietarul este in viata si doreste radierea fiscala pina la sfarsitul anului. Rog pe cei interesati sa-mi dea PM in timp scurt altfel ma vad nevoit sa o radiez definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 (editat) vorbeste cu baiatul asta (eugen09) poate al cumpara el. My link Editat Septembrie 7, 2011 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Salutari Daca intereseaza pe cineva niste talon pe numar vechi fara CI provenite de la un rt3. La nevoie exista si cadru si motor cu seria din talon. Precizez ca proprietarul este in viata si doreste radierea fiscala pina la sfarsitul anului. Rog pe cei interesati sa-mi dea PM in timp scurt altfel ma vad nevoit sa o radiez definitiv. sal daca inca nu este nimeni pe rol sunt interesat de acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Salutari Daca intereseaza pe cineva niste talon pe numar vechi fara CI provenite de la un rt3. La nevoie exista si cadru si motor cu seria din talon. Precizez ca proprietarul este in viata si doreste radierea fiscala pina la sfarsitul anului. Rog pe cei interesati sa-mi dea PM in timp scurt altfel ma vad nevoit sa o radiez definitiv. Ma intereseaza talonul. Care este pretul? Vreau sa scot o motocicleta mz-125-rt din tara si firma de transport refuza sa o transporte fara acte. Motocicleta este radiata.Daca voi cumpara acest talon(depinde de pret)promit ca dupa ce MZ-ul ajunge la mine,vind talonul la 50% din pretul de cumparare. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Septembrie 11, 2011 Autor Share Postat Septembrie 11, 2011 Cu scuze ca raspund cu intarziere celor trei persoane interesate de acest talon,va spun ca ma aflu intr-o situatie dificila din cauza ca nu stiu pe ce criteriu sa aleg viitorul posesor de talon; De aceea am sa va rog sa faceti voi un pret care va convine si sa-mi transmiteti pe PM oferta voastra. Sper sa nu fie cu suparare dar nu stiu ce alt criteru de departajare sa aleg. Voi astepta raspunsurile voastre in cursul saptamanii urmatoare dupa care voi lua o decizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Daca mai are cineva nevoie de talon de RT,pot sa ii dau eu unul cu tot cu placuta de identificare a cadrului. 0722255057 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Daca mai are cineva nevoie de talon de RT,pot sa ii dau eu unul cu tot cu placuta de identificare a cadrului. 0722255057 Un pret daca se poate. Cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate