dtarba Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Salut, Am avut un mic accident cu scenariu clasic.. taximetrist nu s-a asigurat si mi-a iesit in fata . Pagube suferite: ambele telscoape fata irecuperabile + indoit aripa fata. Acum caut sa cumpar doua telescoape fata pentru Virago 535 din 1992 la un pret rezonabil (nu obligatoriu noi). RCA-ul lui nu-mi acopera 2 telescoape noi. Orice ajutor este apreciat. Si recompensat . Mersi, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Cauti telescoape intregi sau doar tijele? Ce anume ti s-a distrus? In vara am patit-o si eu ( /index.php?showtopic=54983 ). Mi-e mi s-a strambat doar una dintre tijele telescopului. Am pus mana pe telefon si am comandat una sh din germania. Intre timp Rudi mi-a rezolvat telescopul (al meu n-a fost irecuperabil) iar comanda din germania sta si asteapta. Daca se tin de cuvant si vine telescopul nu stiu daca-l voi mai schimba, oricum voi avea una in +. Daca te intereseaza, tinem legatura si ne intelegem (dar eu nu pot sa-ti dau factura). Daca gasesti altundeva e si mai bine, ca nu stiu cat trebe sa mai astept dupa el. Bafta Dupa asta astept: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtarba Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 Imi pare rau de accidentul tau si sper ca ti-ai revenit complet. Naspa chestia cu politistul .. ii plin de-astia batuti in cap . Eu din fericire am scapat cu o vanataie la piciorul drept. Impactul a fost frontal (aripa fata este indoita in spate - s-a lovit de teava de esapament) ... in weekend ma duc la un alt mecanic sa mai aud o parere. Damage (preturile sunt de la Motoland Cluj): telescoape fata - 500Eur/buc janta fata indoita - 207Eur/buc aripa fata indoita Telescoapele sunt indoite in mai multe planuri si probabil ca in interior s-au distrus pentru ca acum pot sa le apas pana in capat foarte usor cu mana. Oricum din cate am inteles in timp din cauza microfisurilor o sa trebuiasca sa le schimb in curand. Preturile sunt uriase aici si asigurarile nu o sa imi despagubeasca atata asa ca sunt interesat sa aduc din afara piesele. Inca nu stiu prin ce modalitate o sa ma despagubeasca asigurarea lui dar cred ca o sa am nevoie de factura. Ma intereseaza in schimb de unde ai comandat si la ce pret e un telescop. Motoru inca merge rezonabil asa ca profit de el cat mai este vreme . O sa-l bag in reparatii cand vine frigul. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate