gabriell94 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Am inteles ! Probabil sa existe si la ei A2 . Am citit la inceputul topicului ca peste 21 de ani ai liber la orice motocicleta daca ai permisul de cel putin 1 an . De aici si intrebarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Nu probabil, ci au si ei: AM, A1, A2, A, B1, B......etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 (editat) Nu iti nimeni asa. Trebuie sa faci scoala. Si e bine sa o faci in Romania. In Germania costa peste 1500E. WTF? inca nu-l schimba, mai asteapta pina la 23 de ani, va trebui sa-te multumesti cu categaoria A2 pina atunci................ dupa care va trebui sa dai iarasi examen pt A Seit Januar 2013 gilt die neue leistungsbeschränkte Motorradklasse (A2), für alle, die im Alter von 18-23 ihren Führerschein machen. Die neue Klasse A2 erlaubt das Fahren von Motorrädern mit einer Motorleistung von bis zu 35 kW und einem Verhältnis von Leistung/Gewicht von nicht mehr als 0,2 kW/kg. ..... Editat Martie 28, 2015 de Bimbo's Fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) WTF? inca nu-l schimba, mai asteapta pina la 23 de ani, va trebui sa-te multumesti cu categaoria A2 pina atunci................ dupa care va trebui sa dai iarasi examen pt A Seit Januar 2013 gilt die neue leistungsbeschränkte Motorradklasse (A2), für alle, die im Alter von 18-23 ihren Führerschein machen. Die neue Klasse A2 erlaubt das Fahren von Motorrädern mit einer Motorleistung von bis zu 35 kW und einem Verhältnis von Leistung/Gewicht von nicht mehr als 0,2 kW/kg. ..... Gresesti . Eu pot da din august . In lege scrie lafel ca si in Romania . 2 ani de A2 . A - Offene klasse ( zwei jahre nach A2-erwerb oder direkteinstieg mit 24 jahren ) Editat Aprilie 2, 2015 de gabriell94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Gresesti . Eu pot da din august . In lege scrie lafel ca si in Romania . 2 ani de A2 . A - Offene klasse ( zwei jahre nach A2-erwerb oder direkteinstieg mit 24 jahren ) am inteles ca ai cat A2 din luna Oct. 2013............. legea a intrat in ianuarie 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate