monsteristu' Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 nu am mai multe informații, doar ce e aici: http://b365.realitatea.net/news/doua-persoane-au-murit-in-urma-unor-accidente-rutiere-produse-in-capitala/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 cred ca e vorba de scuteristul cu mana in ghips care a pierdut controlul si a intrat intr-un pom de pe margine. nu avea casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Purtati mereu casca ca nu-i de joaca cu asa ceva; probabil ca ar fi facut diferenta in cazul de fata. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 tampenii scrise de ziaristi. nu cred ca daca era motociclist nu se auzea, mai ales fiind pe Splai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 tampenii scrise de ziaristi. nu cred ca daca era motociclist nu se auzea, mai ales fiind pe Splai. Da, si o gaina a nascut un pui viu. Articol de rahat, fara nici o identificare a persoanei, locului, nr inmatriculare etc. Hai sa fim seriosi, splaiul Unirii e si de la Autovit pana la centura. Nu spun ca nu e posibil sa fie adevarat, dar totusi, mie mi-ar fi rusine sa scriu asa o mizerie. Lipsa totala de profesionalism, atat din partea autorului cat si a site-ului care publica bullshit (balega) d-asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate