krong28 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Vreau sa ajung la Lacul Vulturilor..dinspre Crasna! Plecarea la 08:30 din dreptul Academiei de Politie(DN1 intersectie cu Aleea Privighetorilor)! Deocamdata suntem 3 pe touring-enduro! Cu cat suntem mai multi cu atata mai bine...asa ca va asteptam(pana la 08:40)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Vreau sa ajung la Lacul Vulturilor..dinspre Crasna! Plecarea la 08:30 din dreptul Academiei de Politie(DN1 intersectie cu Aleea Privighetorilor)! Deocamdata suntem 3 pe touring-enduro! Cu cat suntem mai multi cu atata mai bine...asa ca va asteptam(pana la 08:40)! ce as veni si eu...dar cred ca este distanta cam mare de la bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 17, 2011 Autor Share Postat Septembrie 17, 2011 190km (de la Bacau la Crasna) nu-s multi pentru o mobra ca a matale! Culmea...tot atatia Km facem si noi din Buc pana-n Crasna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Vreau sa ajung la Lacul Vulturilor..dinspre Crasna! Plecarea la 08:30 din dreptul Academiei de Politie(DN1 intersectie cu Aleea Privighetorilor)! Deocamdata suntem 3 pe touring-enduro! Cu cat suntem mai multi cu atata mai bine...asa ca va asteptam(pana la 08:40)! N ati fi spus si voi asta ieri sau acu 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 17, 2011 Autor Share Postat Septembrie 17, 2011 Nu mai cautati scuze...cei din Buc ne vedem dimineata la locul mentionat! Ceilalti...intrarea pe forestier se face la capatul dinspre Buzau al localitatii Crasna (pe DN10)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 As vrea sa vin si eu maine cu voi si ar fi bine daca puteti sa lasati un nr. de telefon in caz ca mai intarzii sau nu ne gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 190km (de la Bacau la Crasna) nu-s multi pentru o mobra ca a matale! Culmea...tot atatia Km facem si noi din Buc pana-n Crasna! eu o sa renunt pt ceahlau...vreme buna va doresc! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 O excursie foarte frumoasa de o zi. Am plecat la 8.30 din Bucuresti si am ajuns inapoi la 21.00. Forestierul care pleaca din Crasna spre Lacul Vulturilor este foarte greu de urcat, foarte multi bolovani care te arunca, cred ca ne-a luat 1 ora sa urcam 400 m, au fost si cazaturi eu am luat 2. Nu recomand traseul pentru Turing-Enduro care depaseste 200 kg. Cand am ajuns la Lac am uitat de toate peripetiile admirand peisajele. Coborarea s-a facut prin CHIOJDU, aici am coborat usor fara probleme recomand urcare din Chiojdu este mult mai lina si drumul mai circulat. Au participat:3 F 650 GS si un KTM 600 Si acum cateva poze. https://picasaweb.google.com/112417365730967371671/19Septembrie2011LACULVULTURILOR?authkey=Gv1sRgCM6WuvaVj-rinwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 Peisaje superbe....companie aleasa! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate