mad_max924 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Saru`mana, esti un domn, nu e graba oricum graba era sa iau un moto cu atas da deja e cam tarziu ca se pun zapezile si e mai nasol deja, cine stie poate la anu`, da poate atunci nu-l mai dau nu da inapoi,cele mai tari senzatii le am avut in iarna lui 2001 cand mergeam cu dnepr cu atas,am mers cu ea si in noaptea de revelion(toata smekeria e sa nu i lovesti masina cuiva)bafta si spor la vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 21, 2011 Autor Share Postat Decembrie 21, 2011 nu da inapoi,cele mai tari senzatii le am avut in iarna lui 2001 cand mergeam cu dnepr cu atas,am mers cu ea si in noaptea de revelion(toata smekeria e sa nu i lovesti masina cuiva)bafta si spor la vanzare Multzam de incurajare....stiu cum e, am mers 2 ani cu nipra vara-iarna fara oprire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 30, 2011 Autor Share Postat Decembrie 30, 2011 Vali daca poti sterge te rog topicul, nu se mai vinde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate