robertd Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Se mai poate practica transalpina la sfarsit de sezon ? Mai e deschis la Pirati in vama ? Unde mai gasim prieteni sa bem o bere? Cred ca am sa incerc un minitur weekendul urmator inainte sa inceapa facultatea, sper sa nu se strice vremea prea tare. Anvelope check Bujii check Topcase, cort, tank bag check Benzina check Bardita, check filtru de aer ulei rulmenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Transalpina e ok, anul trecut am facut-o la inceput de noiembrie, e un topic cu iesirea de atunci. La Pirati nu mai e deschis, tocmai m-am intors de acolo. Era deschis La Canapele in schimb. Cred ca nimic nu mai e deschis acum in Vama incepand de luni s-a inchis cam tot. De baut o bere mai gasesti cu cine, daca ai noroc. Daca vrei un minitur Ro-Bg, eu zic sa te grabesti. Maine, poimaine cel tarziu.. Dupa, vremea va fi o mare loterie. Nu e placut sa te prinda ploaia la bulgari, pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate