andrei belcic Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Tine cont ca YZ si CR sunt modele de motocross. Poate i-ar trebui ceva mai enduro: EXC, WR, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) CR 125 se ridica pe o roata cu mine fara probleme(am 108kg si 189cm). E mult prea brutal pentru un incepator ca orice moto in 2T de motocross. Modul in care iti livreaza puterea este problema, greu de stapanit de un incepator. Cauta 4 timpi. Editat Februarie 2, 2012 de Taz XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Salut Cele in 2t merg prea nebuneste ... pot zice mai ales pt ca stiu cum merge yz-ul meu de 250 cred ca ar fii bine sa te orientezi pe ceva 4t deoarece e mult mai controlabila si urcarile sunt mult mai usoare ..... la 2t daca ii dai decat un gram mai mult decat trebuie sa dus toata treaba ..... sau ma rog... stiu euu..... ar merge si un 2t dar cu rapoarte schimbate.....pentru a nu fii asa brutala .... in rest yz sau cr sunt super motoare BAFTA MULTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Scuze.. nu m-am exprimat corect e vorba despre un moto pt EA ( aproximativ 1.75m / 60kg) Un CR125 sau YZ125 e prea `neiertator`?? Nu am avut ocazia sa probez modele asemanatoare si tind sa cred ca aceste modele sunt putin peste puterile unei incepatoare.. ce parere avetzi detinatori /detinatoare??! Nu sunt detinatoare nici de CR nici de YZ,dar parerea mea este sa uiti de cross in 2 timpi. De fapt,sa excluzi varianta oricarui cross. Daca scapa mana in gaz este posibil sa nu mai vrea sa auda de motor. Nu am sa ma repet,gasesti cateva pareri personale aici,poate ajuta la ceva. /index.php?/topic/669004-ce-sa-caut/page__st__10 Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Ok... am sa vanez un EXC125, WR125, variantele enduro :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate