Sari la conținut

Taz XL

Membru
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Taz XL

  1. F650 GS la super pret! /index.php?/topic/706914-vand-bmw-f650gs-2003/&do=findComment&comment=3647307
  2. Eu am cautat pe alte site-uri unde la camere de 17 ai mai multe optiuni in functie de grosimea cauciucului. Iti selectezi singur marimea o pui in cos dai adresa si vine acasa. Nu mi se pare evident sa spui mobra. Spui ce camera vrei si gata. Pana la urma voi suna. Am gasit aici ceva : http://www.conti-moto.ro/?page_id=471 Sa va explic de ce intreb: am facut pana si ca sa schimb camera blochez garajul in care sta masina pana repar camera sau pana cumpar alta dupa ce citesc ce scrie pe asta gaurita. Asa ca vreau sa cumpar una noua pe care sa o montez imediat sa pot muta motoreta la locul ei.
  3. Ce marime trebuie sa aiba camerele de aer? Am roata de 19 pe fata si de 17 pe spate. Eventual de unde as putea sa le cumpar?
  4. Eu le schimb azi cu 244 ron. Simeringuri ulei + ulei si manopera.
  5. Am fost exact in situatia ta acu 2 ani. Pana la urma am luat un BMW F650GS din 2003. Nu arata el prea bine dar compenseaza la partea mecanica. Sa stii ca sunt multumit de motoreta. Singurul minus este furca fata care este prea moale dupa parerea mea. Avand in vedere ca vrei dakar ar trebui sa fie ok si partea asta. Am fost pe creasta Baiului la Lacul Vulturilor si nu am avut probleme... Varadero si altele asemenea sunt prea masive pentru traseuri ca cele de mai sus. P.S. daca vrei sa mergi constant peste 100kmh nu prea e ok.
  6. Mi se pare cam lunga tura pentru a fi facuta pe ploaie. Parerea mea. Daca ploua as iesi la o noroiala dar undeva mai aproape...ex: Neajlov @Bigfoot Ai vazut ce am eu pe spate si ti-ai luat ceva de 2 ori mai agresiv
  7. La ce gume ai cred si eu ca vrei scandal
  8. Il scoti de acolo si cauti pe net reparatii motoare electrice rebobinari etc...
  9. Ma bag si eu sambata/duminica la plimbare...
  10. Si pe mine ma intereseaza o tura ca asta. Poate face cineva un anunt inainte de plecare.
  11. Pt. banda vedeti aici si pe 4tuning: http://www.okazii.ro/cautare/banda+termoizolanta.html?autoc=write
  12. Pt. banda vedeti aici si pe 4tuning: http://www.okazii.ro/cautare/banda+termoizolanta.html?autoc=write
  13. Taz XL

    Reparatii sei

    Si eu am avut o problema dupa o luna(cred ca din cauza mea) si reparatia a fost efectuata GRATIS de catre Darian. Deci om serios. P.S. De atunci totul e ok.
  14. Eu mergeam cu parintii acum vreo 10 ani foarte des la Baia verde. Mergeam de 1 mai. Era apa fierbine in perioada aia. In timpul verii se mai racea. Acum am calcat stramb cu un picior si sunt in refacere si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul. Ma gandesc ca o sa imi faca bine apa sarata. @aGill: Multumesc de informatii. @GreekBoy + oricine este interesat: Eu plec cu prietena pe la ora 9(poate chiar mai devreme) si trebuie sa fiu in Bucuresti la 7. Viteza 90kmh cu vreo 2 pauze sa ne intindem oasele batrane. Am fost acolo totul bine si frumos dar nu prea. Adica desi a fost inaugurat inca nu curgea apa calda (erau vreo 2 mesteri care strangeau la tevi pe acolo), cabinele unde trebuie sa te schimbi exista dar nu au usa sau perdea, poti inchiria sezlong dar nu exista umbrele, adica mai au de lucru. Problema cea mai mare a fost ca am stat in soare toata ziua. Sapca am uitat-o acasa. Apa buna si sarata cum o stiam. Au facut 2 piscinute cu apa dulce unde toti intrau sa se clateasca de sare desii scria clar sa nu intrii cu sarea pe tine (poate cand o fi apa calda la dusuri se va schimba situatia). Sunt 3 lacuri insa ai acces numai la 2. Cel din spate, cel mai curat fiind inchis. Au facut in schimb o treaba buna construind cateva foisoare prin vegetatia din imprejurimi accesul facandu-se pe niste carari inguste care mie unul mi-au placut. Intrarea 15 lei, studentii si localnicii 8 lei, sezlongul 5 lei. Si acum poze:
  15. Maine as vrea sa ma duc pana la Slanic Prahova la Baia verde. Am auzit ca s-ar fi redeschis. Stie cineva mai multe amanunte?
  16. @RobbieB,SerbanS si Brake omul vorbeste la prezent adica de becul care il are acum deci fara xenon. Deci NU se misca nimic. Cel putin eu asa am inteles!
  17. NU se misca nici un soclu. Se aprinde cealalta rezistenta a becului.
  18. Taz XL

    AIROH - Discutii Generale

    Ce am invatat eu: mai bine mai astepti si iei ceva bun/scump decat ieftin. Cu alte cuvinte o casca flip-up costa cam 1000 ron. Ce e mult sub pretul asta e asa vrajeala.
  19. Taz XL

    AIROH - Discutii Generale

    Nu e cine stie ce.... Baga un curent care te loveste direct in frunte. Daca lasi ochelarii de soare in jos nu il mai simti. Am observat ca aerul care intra prin aerisirile din barbie este de vina. Daca le astup nu mai bate curentul dar se cam abureste... Destul de galagioasa. Cand scoti si bagi ochelarii de soare la loc pocneste ca dracii. Si cand ii inchizi mandibula la fel. E prima mea casca intreaga (am avut casca de cross inainte). Totusi aveam asteptari mai mari de la ea. Poate din cauza pretului nu e cum ma asteptam. P.S. E galagioasa.
×
×
  • Creează nouă...