RENEGADE Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 De ceva vreme urmaresc in revist V-Twin frumusetile astea. Se pare ca politica comerciala a firmei trage catre cea de la HD si anume customizarea. Sa va faceti o idee, uitati-va aici. Am o singura intrebare: tot Yamaha pe filiera Grecia le importa? STAR Motorcycles Pentru pofticiosi folositi babetica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Road Star, V Star Classic si Raider sunt din punctul meu de vedere cele mai faine. Ca imita sau nu putin ma intereseaza, dar din punctul meu de vedere arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 cred ca nu se aduce gama Star la noi,e pt America. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Sunt unele persoane private care aduc si sunt cateva modele si pe la noi prin tara importate de peste ocean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate