moz Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 In primul rand va salut! Doi, am gasit un AWO de vanzare, insa marea problema este ca nu are acte. Intrebarea este, am vreo sansa sa o inscriu ? Stiu ca la masini clasice (peste 30 de ani) nu este o problema atat timp cat masina nu este declarata furata. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Salutare ! Ai sanse daca gasesti alte acte. La masinile clasice nu este valabil ce zici.Nu la noi. Ai nevoie de toate actele ca nu te baga nimeni in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 cauta talon de simson sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate