Sari la conținut

young-biker

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de young-biker

  1. Acel ambutisaj de care zici,Adrian, se continua si in partea opusa, in jurul busonului pana inspre fata.Au fost si modele fara deci e posibil ca rezervorul sa fie de Jawa/CZ.Eu am 2 rezervoare cu si unul fara.
  2. Jawa Perak..super model.Unde ai gasit-o ? cam greu cu motorul. Bafta
  3. Salut ! @Taz1 Am incercat sa-ti trimit PM dar ai casuta plina. Vad ca broscuta are numere de AG, poti sa-mi spui pe unde se afla ? Am una din 66 in lucru si m-ar interesa cate ceva si dupa asta. Cum pot lua legatura cu proprietarul ? Multumesc !
  4. Salutare ! Ai sanse daca gasesti alte acte. La masinile clasice nu este valabil ce zici.Nu la noi. Ai nevoie de toate actele ca nu te baga nimeni in seama.
  5. Salutare ! Unde gasesc un cheder pt ochiul de pisica de pe aripa spate de la un cz (ca in pozele de mai jos)? ochi_pisica
  6. Farul e cam cea mai mica problema la acest cz.Am pus pozele ca sa se vada cum era de la mama lui.Poate pe noul proprietar il va interesa... @lolo m-am grabit cu cititul.Am inteles intr-un final ce voiai sa zici. @dany la mine degeaba se invarte roata...pt ca nu se va invarti decat prin curte.In rest.. Pana la urma cat se cere pe el si cam ce acte are ?
  7. Nu-i asa. In pozele de mai jos este rama mea de far care este originala.Am pus o poza si cu cartea tehnica a motocicletei unde se vede tot farul. In poza cu cz-ul vai de el unde este surubul care prinde oglinda de rama ?? Este prea frig ca sa ma mai duc in pod sa iau rama cu care am gasit cz-ul meu.Este fix ca cea din poza(cu cz-ul de sus) si nu se prea potriveste. Rama mea nu este indoita desi asa pare intr-o poza.Cade lumina pe ea... Eu zic ca este pregatita de dus la cromare.Nu are imperfectiuni.Le-am scos cu greu, de aia am si ajuns la stratul de crom. Salutari ! rama_far
  8. Saracul cz , la ce bani este ? Rama farului este de Trabant.E o chestie clasica...toti faceau asa.(de obieci pastrau oglinda si sticla si puneau rama asta.La cz-ul din poza nici sticla nu e originala)
  9. up up up Bravo dom'le ! Bine ca ramane in tara ca e o bijuterie de motocicleta.
  10. Scuze de off topic dar e interesant. Chestia asta s-a facut acum mult timp pe un Volkswagen Beetle. Era alimentat cu lemn sau carbune , din care se producea gazogen care era folosit pe post de combustibil.Asta dupa ce il raceau si-l filtrau.
  11. Si urma (traseul motocicletei) nu s-a pierdut cumva acum vreo 2 ani ? La aceea m-am referit la pct 3
  12. young-biker

    CZ

    Daca cz-ul de 175 se da pe bucati vreau si eu aripa fata. Multumesc
  13. Nu-i adevarat ! Exista destui copii pasionati de aceste ''rahaturi''
  14. Mai este unul reconditionat si inmatriculat pe classiccar.3xforum.ro , parca in '58 e facut cel de care zic.
  15. Frumusel stopul rosu de jawa da' parca era promis , nu ? sau sunt cam indiscret ? Numai bine !
  16. A patra ? 1 : Campulung 2: cea neagra care este tema topicului 3: cea plecata in ungaria mai demult. Cea de care zice @ozorotchi41 ar putea fi cea de la punctul 3. Ar mai fi vreuna ?
  17. Destul de mare colectia Daca s-ar fi dus cineva sa o cumere atunci si i-ar fi aratat omului 20 de mil , i-o curata si i-o si aducea acasa tot in banii astia. Si acum se cere pe aia de la ungur o avere...
  18. Pai cel de aici , din Campulung , este rosu. Masina IMS a fost restaurata acum ceva vreme. Motocicleta este exact ca in poza din ziar.Are in plus doar cativa centrimetri de praf. In vara era foarte prafuita.Sunt sigur ca si acum e la fel. Am tinut legatura cu cel de la uzina. Dupa revelion pot sa-l sun sa-l intreb ce mai stie de ea.Dupa ce l-am batut la cap muuulta vreme , a prins momentul cand a venit tipul din Buc si au deschis aia hala si mi-a confirmat ca nu pare ruginita si ca ii lipseste esapamentul si a mai zis ceva de far. El ar fi vrut sa o ia dar " fiindca nu e completa si nici nu se mai gasesc piese ca au fost putine , ce poti face cu ea ? " Bunicul meu e din Schitu Golesti , la 8 km de Campulung si de la el stiu de motocicleta.Dupa ce l-am batut si pe el la cap am ajuns sa vorbesc cu muncitorul de la uzina. Acolo foarte multi stiu de ea dar nu o considera macar ceva mai mult decat o "rabla" Sa aveti un an bun !
  19. Da , cel rosu e la Ratiu. Si masina si inca 2 aro-uri au mai fost. Pe la fabrica Ratiu nu trece , are un om responsabil cu verificarea care sta in Bucuresti si vine si el destul de rar . Cam la 3-4 luni.Cand merge la fabrica nu vine cu masina Vine cu elicopterul. Cand soseste omul asta, aia de acolo deschid depozitul si abia atunci poti sa vezi motocicleta. Ea este pusa dupa masina.E un geam prin care poti sa vezi in hala , dar vezi doar masina , motocicleta nu se vede prin geam.Oricum are un strat foarte gros de praf pe ea. Inainte motocicleta si masina erau puse la intrare , toti muncitorii le vedeau.Acum nu le mai vad. Am inteles de la un muncitor sau maistru ( nu stiu ce e ) ca un aro a fost luat de un director si dus la tara , ca tatal lui avea nevoie de o masina de teren.... LE : ce am scris aici mi-a povestit cineva din fabrica.Nu sunt vrajeli citite pe alte forumuri.
  20. Cum vine asta ? Eu zic de etapa de acum cativa ani..cred ca sunt 3-4
  21. Cam multi bani...dupa parerea mea. Ar fi frumos sa ajunga in tara dar totusi nu la acest pret.Vanzatorul crede ca e din aur si o vinde la kilogram ? Unde erati cand ims-ul rosu de aici se dadea la pret de nimic ? .In perioada cand s-a vandut fabrica (sau asa ceva) si toate utilajele (freze , strunguri si alte scule ) au fost date la fier vechi si cateva cumparate la pret de nimic.Credeti ca niste oameni de acolo nu ar fi dat-o ? Unii muncitori care ar fi vrut sa o ia sa faca din ea plug ziceau ca nu e completa si ce sa faca ei cu ea in starea asta....
  22. Au iesit super piesele pe care le-ai cromat. O sa vorbesc si eu cu ei sa vad ce zic. Asteptam sa vedem piesele montate
  23. Nu sefu ! Am pus banda de hartie galbuie (aia care se gaseste peste tot) dar asa se vede in poza. E protejata bine dar nu are rost sa dau banda jos ca sa o pun cand dau cu restul.O las acolo deocamdata. Sa vedem ce o sa fac si cu piesele de cromat. Sunt deja pregatite , adica trebuie doar curatate in acid si apoi cupru , nichel , crom ... Pune niste poze cu piesele pe care le-ai cromat...sa vedem cum au iesit.
×
×
  • Creează nouă...