mircea_simson Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 in general si cei de pe vitezane au avut ai in spate pe comuniste si sunt chiar interesati cand se mai intalnesc pe la semafoare; altii au ajuns direct pe vitezane<nu vreau sa generalizez>si le considera mult prea mici comunistele pe langa motoarele lor<cu alte cuvinte ei sunt mult prea buni fata de ceilalti, asa ca de ce sa mai salute> oricum e bine sa va ganditi cand intalniti persoane care nu saluta ca nu vau vazut sau traficu nu le permitea sa ia mana de pe ghidon Astazi am fost depasit pe serpentine de un motociclist din Ungaria ( pe un moto f. misto) m-a claxonat din spate , salutat si a rulat cam 20 de secunde langa mine deci se saluta si pe la ei. De obicei cam astept sa saluta ceilalti sa nu dau ca apucatul din maini. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 faza cu salutatul ii ceva normal pe la straini, pe mine mau salutat toti de peste granita cu care mam intalnit(pana acuma). aici pe la mine sunt uni cu ciopere nici nu ma baga de seama.scuteristi mai de nu vin peste drum sa salute eu cred ca doar pe la noi exista 'ciobani' care nu stiu sa salute sau se cred superiori gen cei pe 'vitezane'(care dau din casca sa prinda viteza) de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate