Pupila Dilatata Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 asaaa din partea motolouis avem doua scolarizari gratuite pt cat A PLUS BUSTIERA...masurile la mine in pm:) Masurile la Deceneu, la mine-n P.M. se accepta pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 si ptr cine au permis ???? ce da moto luis? ... vand cursurile p.s. cu ce ne "imbracam" ideeeeeeeeeeeeei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaan Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) eu cred ca o sa fiu deghizat intr-un motociclist treaz (oare ?) Editat Octombrie 25, 2011 de Klaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 As veni si eu dar nu stiu pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) I m Ana Nice to Meet U nu tre sa cunosti neaparat pe cineva dupa 4-5 beri esti prieten cu oricine Editat Octombrie 25, 2011 de Calduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) I m Ana Nice to Meet U nu tre sa cunosti neaparat pe cineva dupa 4-5 beri esti prieten cu oricine da stiu, dar stau mai prost cu demarorul electric ) O sa vin si eu Bee cu mineeee pou les connaiseurs Editat Octombrie 25, 2011 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 hai ideei de mascare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 motul participa la petrecere cu un stand ,printre care si ceva echipament gen jaka,pantaloni,din partea lui mutulica alias nevasta lu mielu rau iarasi un stand cu obiecte si vesminte,accesori din piele.............miine alte amanunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaan Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 biancocelleste dupa cateva beri sigur o sa te imprietenesti cu toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 motul participa la petrecere cu un stand ,printre care si ceva echipament gen jaka,pantaloni,din partea lui mutulica alias nevasta lu mielu rau iarasi un stand cu obiecte si vesminte,accesori din piele.............miine alte amanunte De cand asteptam eu un party organizat de voi Felicitari sincere, si abia astept sa va vad, ca tare mi-e dor de voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Abia astept partyul de sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Bem?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 neo tu mai putin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 (editat) ase..no ceva despre premi 8L ulei 10/40 cite o sapca MOTUL,doua scolarizari gratuite MOTO LOUIS un bax bere CIUC si doua schimburi anvelope+ echilibrat,,bustiera sa transformat in gentuta pt ca trebuiau trimise MASURIILE si nu sa primit nimic,dar nu-i bai producatorul va fi prezent puteti face comanda,ne vedem miine seara sper sa avem concurenti premiile nu se raporteaza ca o nautate tot incepind de miine intram si in pregatirea unei petreceri pt MATEI feciorul MISTICAI si al lui TRAIAN,care are nevoie de sprijinul nostru care isi mai aminteste de MEDA stie ce urmeaza Editat Octombrie 28, 2011 de deceneu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 " si doua schimburi anvelope+ echilibrat" anvelopele ti le dau ei noi sau vii tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 " si doua schimburi anvelope+ echilibrat" anvelopele ti le dau ei noi sau vii tu? anvelopele vi cu ele pomana pomana dar.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 caldut-o vrei cam multe moca:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 29, 2011 Autor Share Postat Octombrie 29, 2011 (editat) ca o noutate tot incepind de miine intram si in pregatirea unei petreceri pt MATEI feciorul MISTICAI si al lui TRAIAN,care are nevoie de sprijinul nostru care isi mai aminteste de MEDA stie ce urmeaza..... Matei este un bebelus curajos si vesel in varsta de 10 luni care se lupta cu cancerul. La numai 2 luni a fost diagnosticat cu NEUROBLASTOM ABDOMINAL - tumora maligna localizata in abdomen cu intinderi in canalul medular. Pentru a putea fi operat a facut 2 cure de citostatice. Din pacate in urma operatiei a ramas un rest tumoral in coloana vertebrala care a inceput sa creasca, astfel ca Matei a trebuit sa reia tratamentul citostatic. Am fost sfatuiti sa facem tot posibilul sa ajungem la o clinica din Austria pentru evaluare, astfel ca am trimis actele medicale la un spital din Viena si asteptam confirmarea programarii pentru consultatie sau chiar si tratament. Oricat de putin ajutor pentru Matei inseamna O SANSA LA VIATA ! Daca doriti sa-l sprijiniti financiar pe Matei, o puteti face in conturile de mai jos: Lei : RO75 RZBR 0000 0600 1002 0501 - Raiffeisen Bank , Agentia Apusului, titular SIMPALEAN IOANA ALINA Euro: RO46 RZBR 0000 0600 1351 7388 - Raiffeisen Bank , Agentia Berceni , titular SIMPALEAN TRAIAN GHEORGHE Pentru mai multe informatii si istoric medical accesati: http://matei-sansalaviata.blogspot.com Va fi amenajat un stand cu tricouri precum cele din poze pentru a fi vandute cu ocazia DACORUM HALLOWEEN PARTY, urmand ca ulterior sa organizam un eveniment dedicat special acestei cauze. Cu respect, DAC MOTORS Editat Octombrie 29, 2011 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pac_indahood Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Inca putin si incepe petrecerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 Va multumim pentru prezenta! Cu respect, DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaan Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Dacorum Halloween 2011 Editat Octombrie 31, 2011 de Klaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 pregatitiva si pentru luna noiembrie si pentru decembrie..asa ca stringeti banii si timp ca de voie buna vad ca nu duceti lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 pregatitiva si pentru luna noiembrie si pentru decembrie..asa ca stringeti banii si timp ca de voie buna vad ca nu duceti lipsa Va multumim pentru sprijin. Ramane valabila data de 19 Noiembrie 2011 pt petrecerea caritabila ? Am gasit topicul /index.php?/topic/670996-rock-for-life/ Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate