Sari la conținut

Calduta

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Calduta

  1. Calduta

    MOTO VS TAXI

    insanatosire grabnica, cu politia ce ai facut??? P.s. N am inteles bine pe langa ghips ti au taiat din picior
  2. lol dar cum de era pe jos "vecinu" nu tii separe suspect?
  3. Calduta

    Accident Unirii

    aici bikeru... "Alegz Alex imi pare rau sa anunt....pe blvd. unirii a mai cazut unul dintre noi...nu am apucat sa postez mai devreme....numarul motocicletei era B-08-TAV...se pare ca era accidentat destul de rau..."
  4. e bine e viu insanatosire grabnica este vedeta asa ca circula regulamentar fara viteza ... nimic de reprosat vedetei
  5. " si doua schimburi anvelope+ echilibrat" anvelopele ti le dau ei noi sau vii tu?
  6. Maxim la baiat... ce s a intamplat? detalii ?
  7. I m Ana Nice to Meet U nu tre sa cunosti neaparat pe cineva dupa 4-5 beri esti prieten cu oricine
  8. si ptr cine au permis ???? ce da moto luis? ... vand cursurile p.s. cu ce ne "imbracam" ideeeeeeeeeeeeei ?
  9. R.I.P. ... Off: pejo... 80% sunt conduse de fete... feritiva. Si pe mine era sa ma faca una cu asfaltu tot pejo tot o "femeie". Nu zic ca eu as fii vreo soferita ... dar nici chiar asa ... pr****a
  10. uh ... anu trecut aproape am castigat o vodka:) anu asta voi reusii???
  11. toata ziua buna ziua mor motociclisti, cocalari nimic nici umbra or avea si ei vreun forum special ? iar ok ala era ptr postu lui riderontornadoes nu sunt blonda
  12. chiar ma intrebam , un acc de scoterist nu vedem si noi ?
  13. ocazional pitipoancele care au 16 cm tocuri abea merg si mai si vb la telefon si eu tre sa stau dupa ele si sa intarzi la munca? (oprita fiind)
  14. Huh ? era cocalar cu slapi, care se dadea racing? Atunci dau vina pe el... rasismul din mine "In afara... In Italia prioritate MASINI, In rusia prioritate MASINI, daca nu ma insel si in Spania ... restu numai stiu statistic vorbind, nu mor atatia pe trecerile de pieton acolo" Care vest te referi ???
  15. R.I.P. Greseala din ambele parti...
  16. Nu dau vina pe motociclist pentru ca TOTI depasim viteza legala cel putin odata pe zi, de cele mai multe ori seara/noaptea din diferite motive... Repet nu va "Dati sfinti" eu nu eu nu ca nu e adevarat. Sincer se arunca niste comunisti pe trecerile de pietoni "Gen am prioritate descurcate",nici macar sa se uite in stanga si in dreapta , si daca ii claxonezi se opresc pe trecere sa comenteze ... E mai bine sa se scoata prioritate pentru pietoni e mai normal, s-ar asigura macar!!! Sper. Sa nu mai vorbim de pietoni care NU trec pe trecere si tot ei au gura mare ca ii omoram ... pm Dumnezeu sa l ierte dar putea sa se asigure Off topic... Bah da sincer trecerile alea de pietoni din 5 in 5 metri sau trecerile in curba de le vezi in ultimul moment astia nu se gandesc?
  17. Doi tineri de 25 de ani au văzut aseară moartea cu ochii. Erau la o plimbare cu motorul când au fost loviți în plin de un autoturism care nu le-a acordat prioritate. În momentul impactului, motorul a ricoÂşat Âşi a lovit un taxi care circula regulamentar. http://webtv.realitatea.net/actual/doi-tineri-pe-un-motor-loviti-in-plin-de-o-masina Informatii careva??
  18. nu ca m as pricepe eu, dar drumu aceela il fac zi de zi la munca, de aceea am vazut si cand "s-a stins" ambulanta a facut resusitare cel putin 1 ora si ceva, dar degeaba... nu sunt denivelari sau altceva drumu este aproape impecabil sa te "Dai" , am o vaga idee sa nu l fii "impins" cineva de la spate ... altfel nu imi explic.
×
×
  • Creează nouă...