ianachim Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 dupa cum vad, vremea incepe sa se ciufuleasca" din seara asata asa ca, de la 16.00 mai bag o fuga pana in sinaia care ai loc sa pleci de la job....... plecare 16.00 MOL otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 dupa cum vad, vremea incepe sa se ciufuleasca" din seara asata asa ca, de la 16.00 mai bag o fuga pana in sinaia care ai loc sa pleci de la job....... plecare 16.00 MOL otopeni culege-ma din Ploiesti ,..pe centura Hai cu Vaca azi,..lasa broasca vaca mea e tot alba dau eu papanasii azi,..cred ca stiu unde,... da' vezi ca eu merg reglementar,..ca am puncte muuuulte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 La moara mama daca nu vin si io, sper sa termin ce am de facut si sa fiu la Otp pana la 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 la cererea telespectatorilor o TAIEM LA 15.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 la cererea telespectatorilor o TAIEM LA 15.00 Au venit baietii, A fost bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 si ca de obicei papanasii s au transformat in porc si cartofi prajiti si .. plescoi.... data viitoare sa nu ma mai alergi asa frate sanatate maxima iulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Sa ma c.c in papanasu vostru ca nu m-am uitat si eu pe forum mai devreme! Oricum, as fi mancat rabdari prajite. Plescoiu, maine la ora 10.30 la Man. Cernica cu bicicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 maine la 10 suntem invitati la Ferma Animalelor...deh, asa e cu copii mici. Face Sami (baietelul lui MAE) 1 an. La multi ani! PS daca e frig si ploua s-ar putea sa nu mergem ca e David racit...bine ca am vazut mesajul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2011 Autor Share Postat Octombrie 22, 2011 plescoi ca sa racesc galeria dupa ce m.ai alergat asa am pus un dovleac la copt..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Baiete, ti-am mai spus, decat doua motociclete de strada, mai bine vinde una si ia-ti un KTM de enduro. Culoarea vad ca iti place si iti sta si bine (te intinereste) iar numarul il ai deja...eu cred ca nu mai e mult. Sa vezi ce te alerg atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Baiete, ti-am mai spus, decat doua motociclete de strada, mai bine vinde una si ia-ti un KTM de enduro. Culoarea vad ca iti place si iti sta si bine (te intinereste) iar numarul il ai deja...eu cred ca nu mai e mult. Sa vezi ce te alerg atunci Auzi Andrei ? Poza cea veche de la avatar a lui Ianachim...humm..parca era tot cu un dovleac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Eu cred ca are dar il tine ascuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2011 Autor Share Postat Octombrie 24, 2011 Eu cred ca are dar il tine ascuns... ce ma ...... va roade INVIDIA???????????? NA ...DACA MA OFTIC VII ARAT PE AMANDOI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate