GREGUZZI Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Am vazut intr-un topic dar nu-l mai gasesc citeva desene tehnice cu dispoz.de indoit teava la dif.diametre.Cine ma poate ajuta ?? Cu multumiri, GREGUZZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Am vazut intr-un topic dar nu-l mai gasesc citeva desene tehnice cu dispoz.de indoit teava la dif.diametre.Cine ma poate ajuta ?? Cu multumiri, GREGUZZI cauta userul @RADOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) in sectiunea chopper & cruiser e un topic dedicat Editat Octombrie 24, 2011 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Am vazut intr-un topic dar nu-l mai gasesc citeva desene tehnice cu dispoz.de indoit teava la dif.diametre.Cine ma poate ajuta ?? Cu multumiri, GREGUZZI Încearcă aicihttp://www.youtube.com/watch?v=9j5BRozmaFo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum&s_id=9&t_id=121&s=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauru' Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 SALUTARE... My link L-am construit si eu si este functional... Atentie insa la teava care o cumperi trebuie sa fie "trasa" ca altfel se crapa cand o indoi... Spor la treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 adica teava laminata ... "de gaz" (metan) in limbajul gestionarilor ... adica de aia care nu are are sudura pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 SALUTARE... My link L-am construit si eu si este functional... Atentie insa la teava care o cumperi trebuie sa fie "trasa" ca altfel se crapa cand o indoi... Spor la treaba... ...uite ma unde ajunge adunatura mea de fiare Profilul rolelor are cea mai mare importanta ...altfel tuflesti teava...le-am corectat de 2 ori pana sa iasa cum imi place...rola trebe sa "imbrace" teava putin peste diametrul ei ...nu mult...altfel se face ovala...uitate la ultimele 2 poze care is chiar primele incercari si cum iasa dupa modificari...teava e aceasi. Am incercat si alte solutii dar sa ovalizat teava peste limita care ma deranja cand ma uitam la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate