George_Costin Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Se dezmembreaza motocicleta care a stat la vanzare pe topicul acesta: http://www.motocicli...25-evo-2-2001/. Pentru ca nu am gasit cumparator am decis sa o dezmembrez pentru cine vrea piese bune si nu uzate. Contact: George B Telefon: 0748271149 mail: george_birsanu@yahoo.com Se dezmembreaza motocicleta care a stat la vanzare pe topicul acesta: http://www.motocicli...25-evo-2-2001/. Pentru ca nu am gasit cumparator am decis sa o dezmembrez pentru cine vrea piese bune si nu uzate. Contact: George B Telefon: 0748271149 mail: george_birsanu@yahoo.com Valabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Nu merge linkul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 Nu merge linkul! S-a intamplat ceva (probabil au facut niste modificari la site). Asta e link-ul: /index.php?/topic/667960-vand-cagiva-mito-125-evo-2-2001/page__p__2945160#entry2945160 . Oricum daca e cineva interesat nu cred ca asta e problema deorece sunt 2 mijloace de a ma contacta oricand! Mai sunt multe piese !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Decembrie 22, 2011 Autor Share Postat Decembrie 22, 2011 S-a intamplat ceva (probabil au facut niste modificari la site). Asta e link-ul: /index.php?/topic/667960-vand-cagiva-mito-125-evo-2-2001/page__p__2945160#entry2945160 . Oricum daca e cineva interesat nu cred ca asta e problema deorece sunt 2 mijloace de a ma contacta oricand! Mai sunt multe piese !!! Valabil!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2012 Mai sunt multe piese foarte bune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Martie 29, 2012 Autor Share Postat Martie 29, 2012 up up up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Aprilie 30, 2012 Autor Share Postat Aprilie 30, 2012 valabil!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Iulie 25, 2012 Autor Share Postat Iulie 25, 2012 valabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 DACA NU GASITI CE AVETI NEVOIE LA EL CONTACTATI-MA PE MINE ! LINK PIESE : http://www.pro-bike.ro/forums/topic/89070-dezmembrez-cagiva-mito-125/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) DACA NU GASITI CE AVETI NEVOIE LA EL CONTACTATI-MA PE MINE ! LINK PIESE : http://www.pro-bike.ro/forums/topic/89070-dezmembrez-cagiva-mito-125/ Concurenta mare, ce sa zic, dar intre noi nu ne furam clientii unui altuia . Ce nu am eu trimit la Iulian si tot asa. Hai ca vindem piese bune. Intrebati, negociati, comandati !!! Concurenta mare, ce sa zic, dar intre noi nu ne furam clientii unui altuia . Ce nu am eu trimit la Iulian si tot asa. Hai ca vindem piese bune. Intrebati, negociati, comandati !!! up inca multe piese disponibile!!!!! Editat Septembrie 7, 2012 de George_Costin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Discul fata??? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 Discul fata??? ms Salut. Mai am discul fata si spate ,etrierele si pompa de frana fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Februarie 5, 2013 Autor Share Postat Februarie 5, 2013 up up up !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_unu Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Cat vrei pe sistemul de franare? Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Februarie 14, 2013 Autor Share Postat Februarie 14, 2013 (editat) Cat vrei pe sistemul de franare? Poze? Salut. Din sistemul de franare am asa: -disc fata -disc spate -etriere fata / spate -pompa de frana fata + conducte (practic lipseste pompa de frana spate) Daca te intereseaza asa iti fac un pret bun. Editat Februarie 14, 2013 de George_Costin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_unu Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Eu nu vreau partea din spate, doar partea fata, etrier fata,disc,pompa fata+conducte. Zi un pret la astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrysangell Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 ambielajul il ai, mai e bun si in cati banuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 Salut. Nu il mai am din pacate. Numai bine! valabil!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate