nick2006 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Salut. Am achizitionat un set de curatat lantul Grunge Brush de pe Louis, si anume cel din link-ul acesta: http://www.louis.de/_10182c869f7436be9563a702c035af5e6b/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=320&wgr=427&list_total=41&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10004105 . Singura diferenta dintre ce este prezentat in link si ce am primit eu este solutia de curatat lantul. Aceasta are pe ambalaj o imagine cu o motocicleta enduro, dupa cum se poate observa in imaginile urmatoare Intrebarea mea este daca pot curata lantul de pe Suzuki-ul meu SRAD din 98 fara sa deteriorez o-ringurile sau altceva deoarece nu stiu exact daca este solutie de curatat lantul de pe motocicletele enduro sau e pur si simplu poza reprezinta doar o "sugestie de prezentare". Sunt nou atat pe forum, cat si in ceea ce priveste intretinerea lantului moto, eu avand anterior un Simson AWO cu cardan. Va multumesc, asfalt uscat si vreme calduroasa. Editat Noiembrie 6, 2011 de nick2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 E foarte buna, poza nu conteaza. Si la motoretele enduro lanturile au o-ringuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick2006 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2011 E foarte buna, poza nu conteaza. Si la motoretele enduro lanturile au o-ringuri. Multumesc mult pentru raspuns. Asa ma gandisem si eu, dar am zis totusi sa intreb ca sa nu fac vreo prostie si pe urma sa-mi cheltui banii pe un lant nou. Merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate