Bogdan Secelean Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Eu as vrea sa ies azi si maine dupa-amiaza, cam printre ultimele ture de anul asta , ca de joi 10.11 am inteles ca se raceste si ne cam bate iarna la usa, nu stiu daca se va mai putea mai incolo. Amatori ? Am 0744 566465. Am auzit ca in week-end au fost multi la coclau, am fost plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Eu as vrea sa ies azi si maine dupa-amiaza, cam printre ultimele ture de anul asta , ca de joi 10.11 am inteles ca se raceste si ne cam bate iarna la usa, nu stiu daca se va mai putea mai incolo. Amatori ? Am 0744 566465. Am auzit ca in week-end au fost multi la coclau, am fost plecat. numai duminica (13.10.2011) sunt liber. daca mai ai chef atunci poate iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2011 Salut, nu cred ca mai pot duminica, oricum se anunta urat. Eu m-am dar si ieri si azi, mult praf, dar a mers bine. pe o urcare de pe movila am posetat-o un pic si s-a rupt arcul de la schimbator. Vad ca e nituit. Cineva mi-a zis ca trebuie schimbata toata pedala. Mi se pare absurd. O sa incerc sa blochez piesa unde vine varful piciorului de cealalta cu o bucata de metal si cu power tape, daca se va rupe ulterior macar sa stiu de ce il schimb cu totul. Ati mai patit /auzit asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) patit, taiat nitul, pus un arc dintr-o broasca veche de usa si prins la loc cu surub de 6 cu cap ornament (genul celor de pe carene) + piulita cu "frana" apropo, piulita cu "frana" pentru ca nu trebuie sa strangi ptrea tare, altfel nu se mai rabateaza. Editat Noiembrie 11, 2011 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2011 Rezolvat pedala, iesit azi la coclau cu inca doua Husky, foarte misto,in special pe movila, temperatura ideala ca sa nu transpiri. Cine se mai baga zilele astea ? Hai , ca vine o iarna lunga, o sa jelim dupa temperaturi de 10 grade si uscat pe jos cum a fost azi si va mai fi o perioada. Pentru mers la drum cu motorul e frig dar pentru off-road e perfect. Sau le-ati bagat deja la hibernare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate