anonymous Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Maine se anunta 15 grade dupa care temperatura scade drastic si ma intrebam daca are cineva planuri de o ultima tura pe anul in curs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Maine se anunta 15 grade dupa care temperatura scade drastic si ma intrebam daca are cineva planuri de o ultima tura pe anul in curs.. Si nevasta mea a ridicat aceeasi problema. Eu am decis ca voi face maine un ultim drum spre service anul asta, si mai motociclesc la anul la primavara. Bine, o sa scuteresc cat e posibil, dar asta e alta gasca in alta traista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 maine se anunta munca iar sansele de a iesi chiar daca e vreme misto scad drastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2011 Eu am avut bafta sa scap foarte devreme de la munci.. Ieri chiar a fost o zi superba si se pare, ultima de gen din acest sezon Am plecat pe Valea Doftanei (pt prima oara) si mi-am clatit privirea cu niste peisaje superbe, intrat prin Campina si iesit in Comarnic, f f faina zona, covor de frunze pe laterale, iar partea de coborare inapoi spre e60 a fost dementiala , dupa care am continuat pe Ransov si inapoi prin Brasov, unde m-a prins (iar) noaptea si asfaltul a devenit dintr-o data foarte alunecos, am pierdut spatele inexplicabil de era sa ma tavalesc pe serpentinele dintre Bv si Predeal dar am scapat dupa care cu viteza melcului pana am iesit din zona de munte. Am facut cateva poze cu jaful de telefon, ma oftic la culme ca nu am luat camera, ca merita filmat fiecare km de pe Valea Doftanei. Azi imi duc si eu mobra la hibernat..si declar deschis..sezonul de schi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate