owene Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Un pic de offtopic, valabil 24 de ore :-) Sunt de-ai nostri din acest topic, doar ca pe transalp. Au fost si la intalnirea de comuniste, fiecare cu motorul lui. Amanunte de vestimentatie, casca ii poate trada. :-) Editat Noiembrie 13, 2011 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Un pic de offtopic, valabil 24 de ore :-) Sunt de-ai nostri din acest topic, doar ca pe transalp. Au fost si la intalnirea de comuniste, fiecare cu motorul lui. Amanunte de vestimentatie, casca ii poate trada. :-) Dar nu?!? Andrei_D la ghidoane! (aparatorile il tradeaza). iar transalp-ul e al fratelui lui! îs p-aproape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 Andrei_D demascat! dar restul presupunerii nu este corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Pasagerul oi fi tu, că pare că vă luați la revedere de la fiu-tău... Cine mai poartă vestă portocalie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) capcana clasica :-) nu-s eu, pai eu filmam :-) proprietarul transalpului(pasagerul) poarta vesta mea portocalie imprumut Editat Noiembrie 13, 2011 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Stiu cine e pasagerul! Marian ZCM e! nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 Ai ghicit! din 2 incercari si cred eu posibil ceva "comunicatii subterane" :-) Topicul se poate inchide, spec ca v-a placut ghicitoarea mea. Detalii si amanunte "inghetate" va pot da impricinatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Dacă tot suntem la off topic...până acum credeam că pot să mă dau cu motocicleta. Editat Noiembrie 13, 2011 de Vitos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Ai ghicit! din 2 incercari si cred eu posibil ceva "comunicatii subterane" :-) Topicul se poate inchide, spec ca v-a placut ghicitoarea mea. Detalii si amanunte "inghetate" va pot da impricinatii. aeriene, nu subterane! (la celolar') cu aceatsa ocazie ii doresc lui Marian multi km cu Transalp-ul fara absolut niciun eveniment nedorit! Si sa fie si sanatos! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Dacă tot suntem la off topic...până acum credeam că pot să mă dau cu motocicleta. am mai vazut filmari cu pakistanezi, iranieni, indieni, samd. Dau clasa la multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 vesta de la rwe in plm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 Ce fel de vesta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 Cu riscul sa ma inchida adminul # pentru deschidere de offtopic(am zis 24h), despre ce vesta rwe e vorba? Marturisesc ca nu vad filmuletele de la job(firewall). E vorba de vesta mea portocalie? E vesta germana ceva de armata, luata la solduri si eu am cumparat-o cu 15 lei de la o firma de protectia muncii. E tare buna, cred ca am sa caut sa-mi mai cumpar una, asta din 2007 a inceput sa se scamoseze la margini si una din prinderi i-am cusut-o la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate