Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Dupa ce ne-am tot gandit ce am putea face in Duminica din 13.Noiembrie.2011 (sa mergem cu bicicletele, sa mergem pe jos pe dealuri, sa iesim cu motoarele) … s-a ales varianta cu motoarele. Paul a venit cu o propunere interesanta. Ruta a fost: Arad – Lipova – Conop – de aici peste deal la NadăÂş – Barajul de la Lacul Tauț care era in mare parte secat – de la Tauț la Bârzava peste deal. Am facut si un mic foc intre Tauț si Bârzava pentru a fringe niste carnaciori, si “o carne moarta”. A fost frumos afara, soare, senin… dar destul de frig. Toata ziua a variat temperatura intre O (zero) si 7 grade. In mare parte am mers pe temperatura de 3-4 grade. Trecerea peste dealuri a fost surprinzator de buna, atat de la Conop la Taut cat si de la Taut la Barzava. Ceea ce a mai fost surprinzator si nu aveai cum sa nu bagi de seama, era peisajul din padure care se schimba foarte brusc. Din frunze ruginii se ajungea intr-o zona seaca, cheala, sumbra. Dupa cateva sute de metrii din nou pe covor de frunze. Foarte interesant… In drum spre casa, dupa lasarea serii am mancat destul de mult frig la picioare si la maini. Dar pertotal a fost o zi frumoasa si o iesire foarte reusita. Excursia pe Blog - Lutzifer.TransALP.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gestapo Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 superb videoclipul. misto ce mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 superb videoclipul. misto ce mai... Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Superbe si pozele si filmarea....pare ca v-ati distrat si din pct meu de vedere vremea a fost chiar ok. felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 Superbe si pozele si filmarea....pare ca v-ati distrat si din pct meu de vedere vremea a fost chiar ok. felicitari Da, ne-am simtit bine. Mai ales in prima parte a zilei cand era ceva mai calduț de cat spre casă Cu toate ca a fost senin si soare, a fost frig. 2-3 grade pe motor nu-i mult de loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Felicitari pentru iesire foarte frumoase pozele si videoclipu.Sunteti adevarati motociclisti. Multa bafta va admir mult. O iarna usoara sa treaca repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 Felicitari pentru iesire foarte frumoase pozele si videoclipu.Sunteti adevarati motociclisti. Multa bafta va admir mult. O iarna usoara sa treaca repede. Mersi mult! Numai bine si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 ati calcat ghinele la uameni ... faina iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 ati calcat ghinele la uameni ... faina iesire Nu le-am calcat S-au eschivat bine si au scapat! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate