andrei_rusu Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Lasand la o parte drumurile proaste, parca peisajul din Albania mi-a placut cel mai mult. De asemenea oamenii mi-au placut mult, contrar impresiei preconcepute despre mafiotii ce colcaie peste tot si alte dinastea - or fi adevarate dar eu nu m-am lovit de asta ci doar de oameni foarte draguti, in Albania. Apropo de "italianul nebun", langa Tirana am intalnit din campingul de-acolo un turc "si mai nebun", care calatorea cu o Vespa veche prin toata Europa. Cand l-am intalnit, omul venea dintr-o tura dinspre Nordul continentului. E motociclist cu experienta, calatoreste cu motocicleta din tinerete dar in urma unui accident moto nu mai poate incaleca motociclete mari si asa ca isi face omul damblaua, cu Vespa. Personal am mare respect pentru acesti calatori ce ne arata mereu ca se poate si ca nu-i musai sa avem cine stie ce echipament sau o motocicleta sofisticata pentru a ne implini visele. In imagine, turcul de care vorbeam, dl. Hasan Parmaksiz, langa motocicleta cu atas a unuia din camarazii mei in acest drum, Cristi. Bafta sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate