thorus_2003 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Maine, 11.12 2011, impreuna cu alt intruderist o luam catre Oltenita-Giurgiu , dar pe judetene (Traseu aici), asa mai molcom, plimbare de iarna, cu opriri pt o poza, o tigara. Viteza regulamentara pe toate tronsoanele de drum. Plecare din Sos. Oltenitei, la ora 11, 11 jumate maxim, intoarcere, la ce ora se poate, important e ca nu se alearga. Care mai doreste, apelati cu incredere nr din semnatura sau bagati mesaj. Editat Decembrie 10, 2011 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 3 ore drumul dus-intors, asta fara sa mai pui la socoteala opririle pt o tigara si o poza-doua, plus un suc si o aluna, o biscuite, ceva acolo, se face cam de 5-6 ore. Eu zic ca o plimbare asa in tihna, sa nu depaseasca 200 km, sa avem timp de una alta, sa incheiem sezonul frumos si nu in graba. Mai bine spre Cornu, pe Valea-Telegii, serpentine, drum prin sate, paduri, dealuri, raze de soare, coame de munti albite in zare.... poate te razgandesti si o luam pe "Drumul Chopper-elor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 lanceloate hai la mare frate, daca esti la 10 in buc saramura e din partea casei. l.e. am ramas la veliko, invitatia ramane valabila daca ajungi in timp util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Oki doki, coane M-as baga la o pescareasca stropita cu un demisec alb. Da' parca tot la gulas imi sta gandul Editat Decembrie 11, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate