Sari la conținut

thorus_2003

Membru
  • Număr conținut

    234
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de thorus_2003

  1. Pentru un pasionat de customuri, se vinde urgent Suzuki Intruder VS 1400 (un model intens customizat) - pret 10000 RON fix - culoare: negru; - an fabricatie 1994; - capacitate cilindrica: 1360 cmc; - cutie viteze 4 trepte; - putere: 47 kw (63 cp); - kilometri: 38700 mile (62300 km); - inmatriculata in Romania; - customizari: - rezervor marit la 18 litri; - comenzi avansate full inox; - ghidon drag-bar lat; - piesele de aluminiu vopsite in camp electrostatic; - filtre aer K&N Scurt istoric: Motorul e la mine din 2013, sunt al treilea proprietar din tara (am toate actele, istoricul transferului motocicletei) insa nu am apucat sa il inmatriculez la politie pe numele meu (e doar la primarie). Din 2016 insa nu l-am mai folosit, pentru ca mi-am luat alta motocicleta pentru touring. L-am luat initial foarte praf din punct de vedere tehnic si estetic si am schimbat la el instalatia electrica, carburatoarele, lanturi de distributie si patine, segmenti pistoane si garnituri bloc motor, revopsit toate piesele de tabla. Inca are cateva probleme estetice pe care nu am apucat sa le rezolv: vopseaua de pe furca este afectata (ar trebui curatate/revopsite sau doar lustruite), piesele cromate ar trebui lustruite / finisate, rezervorul a suferit o lovitura acum cateva luni si nu am apucat sa indrept / repar infundatura. Motocicleta se poate vedea/testa in Bucuresti - Sect 5 Rahova. Nu sunt interesat de schimburi cu alte moto sau cu auto. Motivul vanzarii: plec din tara in curand.
  2. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Salut! Rezervorul de VS800 este diferit la prinderea de jos (de sub sa) fata de cel de VS1400. In plus, la cel de 800 ai un singur furtun de benzina, care pleaca de pe partea stanga a rezervorului, pe cand la cel de 1400 ai 2 furtune, care ies de sub rezervor, in partea de jos. si inca o observatie, rezervorul de 800 are 12 litri capacitate (cu tot cu rezerva) comparativ cu cel de la 1400, care are 13 litri. Optiunea cea mai OK este modificarea rezervorului, sa il aduci pe la 17-18 litri, ca in pozele de mai jos (am avut rezervorul marit la 18 litri si la VS 800 si la VS1400:
  3. Se vinde Suzuki Intruder VS 1400 - pret 3000 Euro - culoare: negru; - an fabricatie 1994, - capacitate cilindrica: 1360 cmc; - putere: 47 kw (63 cp); - kilometri: 38700 mile ( 62300 km ); - inmatriculata in Romania; - customizari: rezervor marit la 18 litri comenzi avansate full inox ghidon lat piesele de aluminiu vopsite in camp electrostatic filtre aer K&N anvelope Avon OK Motocicleta se poate vedea/testa in Bucuresti - Dragomiresti Vale. Nu sunt interesat de schimburi cu alte moto sau cu auto.
  4. Am ajuns acolo la 3-4 minute după accident, am stat cu motociclistul pana a plecat ambulanta cu el la Ploiești, apoi pana am urcat moto pe platforma pentru a fi dusa la investigații de către politie. Omul nostru are Fractura de glezna. Polo a vrut sa facă stânga, pe străduță unde era ambulanta în foto, a fost tamponat a din spate de Audi și împinsă pe contrasens, unde a acroșat înainte un Opel Vectra care depășise moto cu 1 minut înainte, din Opel, Polo l-a acroșat și pe omul nostru, cu bara spate, moto are scărițe stânga rupta de tot din cadru și alte elemente de caroserie avariate În concluzie, victima colaterala, din vina idioților care întorc peste 4 linii continue.
  5. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Vlad, astea doua Intrudere le-am facut dupa placul meu: rezervor marit la 18 litri la ambele si comenzi avansate, in rest nu mai e nevoie de nimic, pentru confort la drum lung
  6. Am facut vreo 50000 km cu un VS800, in toate conditiile, si singur, si cu pasager, si cu bagaje multe, pe toate tipurile de teren si vreme, am fost multumit intotdeauna de acest model, onsum ok, putere destula pentru necesitatile mele, nu m-a lasat niciodata in drum, asa ca, recomand cu mare incredere Suzuki Intruder VS800. Daca te hotarasti la acest model, neaparat trebuie sa ii pui comenzi avansate si recomand si marirea rezervorului. In rest, consumabilele specifice schimbate la timp, bani de benzina si timp pentru plimbare.
  7. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Salut! Din perspectiva unui fost posesor/conducator de VS 800 timp de 5 ani si 60K km, te felicit pentru alegere Pot spune ca e un model care, daca este intretinut cum trebuie (ma refer la schimburi de uleiuri, filtre, etc) este indestructibil. La al meu nu i-am facut nimic mecanic, doar schimburile la timp, timp de 5 ani m-a dus si m-a adus de oriunde (chiar anul asta am facut o tura pana in Olanda si inapoi la intrunirea anuala a posesorilor de Intrudere din Europa, doua persoane, bagaje, autostrazi, tiruri...tot ce i-a trebuit a fost benzina). Mult noroc si sa ne vedem sanatosi pe drumurile patriei
  8. De vanzare Suzuki Intruder VS1400 - 3500E culoare: negru; - an fabricatie 1994, - capacitate cilindrica: 1360 cmc; - putere: 47 kw (63 cp); - kilometri: 38700 mile ( 62300 km ); - inmatriculata in Romania; - customizari: rezervor marit la 18 litri, comenzi avansate full inox, ghidon lat, piesele de aluminiu vopsite in camp electrostatic, filtre aer K&N, anvelope OK, baterie schimbata in iunie 2016; Motocicleta se poate vedea in Bucuresti
  9. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Salutare! E cam mare consumul de 10l/100km la un VS de 800, chiar si in oras... Poate ar trebui sa ii faci o verificare la carburi, amestecul benzina/aer, filtrele de aer, bujii...
  10. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Se poate sa fie problema de alimentare cu benzina (carburatoare infundate, amestec dereglat, sincronizare defectuoasa, filtre de aer infundate, bujii defecte). O revizie iti poate dezvalui unde e buba. A, mai verifica si bornele de la baterie, se poate sa nu fie bine stranse.
  11. Am rezolvat-o cu baietii de la Salvamont, am parcat tractorul langa ATV-ul lor defect. A stat fara probleme timp de doua zile (uitasem telecomanda de la camera video pe ghidon si nu s-a atins nimeni de ea). Multumesc pentru ajutor si drumuri faine tuturor !
  12. Salutare! Weekendul acesta vreau sa urc pana in Ceahlau si voi veni cu motocicleta pana in Durau (Buc-Bv-Gheorgheni-Durau), apoi voi urca la pas pana la Cabana Fantanele, unde am rezervare. Intrebarea mea este daca aveti idee, cei de prin zona, daca as putea "parca" motocicleta in siguranta in Durau, in curtea vreunei pensiuni (daca aveti recomandari, va multumesc), pe perioada weekend-ului, sau daca vreun frate motociclist din Durau imi poate "caza" motocicleta la el in curte/in fata blocului etc. Va multumesc anticipat !
  13. Am rezolvat problema cu mansonul de acceleratie, pana la urma, inlocuit tot cu un stock de pe un C50.
  14. Hai noroc mai baieti! Proaspat posesor de Boulevard C90 - 2005 - Bucuresti Sect. Vanghelion O intrebare: de unde pot gasi si eu mansonul stock de acceleratie? Am observat ca la al meu s-a cam crapat in zona apropiata nucii cu comenzile de pornire Multam anticipat!
  15. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    VS 750 in garantie? l-ai luat de nou? daca e in garantie, du-te cu el la cei ce ti l-au vandut si zi-le acum care e baiu', sa nu te trezesti dupa aceea ca iti zic ca trebuia sa vii mai devreme, ca car, ca mar...
  16. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Salut! Ai incercat o curatare/spalare carburatoare si ulterior o sincronizare a acestora? Datul ala in nas pare a fi de la alimentare / amestec prost in carburi.
  17. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    orienteaza-te la ceva cu km mai putintei...la 90K ar fi trebui sa aiba deja distributia schimbata (in manualele deservice nu zice nimeni nimic, dar pe la 60-70K ar trebui schimbata). Acuma depinde si de cati $$$$ esti dispus sa dai.
  18. Se poate sa fie lacuite din uzina. Eu am avut un strat asemanator pe rezervoarele de frana si ambreiaj de pe ghidon. Le-am "aruncat" timp de 24 de ore intr-un recipient cu lichid de frana, a doua zi le-am scos si acea substanta de deasupra se facuse gelatinoasa, am curatat-o cu o bucata de carpa imbibata tot in lichid de frana apoi am trecut la slefuit cu hartie abraziva apoi polishat si mi-au iesit ok.
  19. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Salut! Incearca sa pui o intrebare si pe la americani, pe IntruderAlert Pe pagina web a IOCR de la mine din semnatura gasesti sectiunea de Zona Tehnica, si acolo am pus si maualul de service pt VS-uri, da-l jos si poate gasesti ce te intereseaza prin el.
  20. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Pentru cauciucuri moto, iti recomand marca Avon (am pe VS1400 si sunt foarte multumit de aceasta firma ) Cauciuc fata 80/90/21 Cauciuc spate 150/90/15 Pentru fluide, poti alege ce crezi ca si ulei de motor (10W40), ulei pentru cardan 80W90, ulei pentru furca 10W, lichid de frana DOT4, filtru de ulei HiFlo HF138 sau MANN MW65 (mai multe detalii pentru consumabile gasesti si pe pagina IOCR, la zona tehnica )
  21. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Ce a patit ? Incearca mai bine sa ii pui "crick'ul" cub cutia de la baterie, pentru ca pe partea dreapta va trebui sa demontezi suportul de la comenzile avansate si bucata de cadru de pe dreapta, ca sa poti da motorul afara.
  22. thorus_2003

    Suzuki Intruder

    Bine ai revenit printre noi !!! In sfarsit, inca un 1400 prin curtea noastra! Mult succes la modificari si sa te poarte pe unde vrei, fara incidente !
×
×
  • Creează nouă...