stefan_bz Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Ce ziceti prieteni, ii mai turtim si asteia cimpoiul ??? ca sa nu mai zic ca este si pe injectie, primul 2T pe injectie cred. aaa... uitam subiectul in cauza: http://www.enduro360.com/2011/11/19/featured/new-ossa-250i-300i-enduro-models/ nu-si ia nimeni una repede? tare sunt curios cum o fi. vezi teo, daca nu-ti luai repede husaberg, uite aici full options Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Mi se pare interesant tot modelul, nu doar injectia, locul in care au plasat rezonatorul, designul, pozitia motorului, etc, etc, etc Sunt foarte curios daca o sa dea un suflu noi la 2t, eventual daca o sa mearga bine poate se apuca de dezvoltare si spre modelele de strada pentru a se incadra in limitele de poluare, la modelele puternice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) A fost prezentat la EICMA 2011 . Arata si ma gandesc ca merge super.Iubesc motoarele in 2T si sper ca va revigora productia lor. Editat Decembrie 11, 2011 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Doar in 2013 va iesi la vanzare, deabia in august 2012 intra in productie. In 2012 va iesi modelul Ossa Explorer: http://www.ossamotor.es/EN/models.php?idMoto=339 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 conceptul arata f interesant, de vazut evolutia de piata in viata reala. rezolva una dintre problemele mari, insa am vazut comentarii cum ca respectivul rezonator ar fi scump de facut in faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate