Sharky66 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Salutare...! daca este cineva care se pricepe bine la vitezane (adica sa fie mecanic) si cunoaste atat Honda CBR 600 F3 cat si CBR 600 F4i, as doari sa-mi zica si mie daca se poate monta un motor de CBR 600 F4i pe un CBR 600 F3 (model 98'), din ce m-am interesat eu si m-am uitat asa pe la motociclete.. are cam aceleasi prinderi. Deci merge pus motor de F4i pe F3 si cam ce alte probleme mai pot sa apara? Editat Decembrie 12, 2011 de Sharky66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Daca se potrivesc prinderile dar nu cred f4i are cadrul din aluminium si f3 din fier ,atunci va ramane jumatate de moto de modificat anume : instalatie electrica, bord, rezervor care nu cred sa potriveste pe cadru etc etc crezi ca se merita? Editat Decembrie 12, 2011 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Share Postat Decembrie 12, 2011 hm... pai atunci cred ca raman asa pe carburatie, ca de vandut sa iau alta pe injectie, nu pot deoarece lumea ar vrea s-o ia cat mai ieftina iar eu nu o cobor sub 1500euro sub nici o forma ... merci de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 niste baieti zic ca se poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Share Postat Decembrie 12, 2011 am vazut si eu filmuletul ala.. dar in descriere zice ca prinderile nu se potrivesc fix si le adapteaza @TNG: ma gandesc sa fac o resegmentare + recotare + pistoane noi (pt noile cote) + cuzineti (bila si palier) + semeringuri supape + maruntisuri (adica o reconditionare completa a motorului) cam cat ar costa piesele + manopera (stiu ca nu prea se merita sa bag bani intr-o motocicleta asa veche, dar parca nici nu imi vine s-o dau, pt ca imi place mult) ps: te ocupi sa faci asa ceva? (adica manopera si sa aduci si piese) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 am vazut si eu filmuletul ala.. dar in descriere zice ca prinderile nu se potrivesc fix si le adapteaza @TNG: ma gandesc sa fac o resegmentare + recotare + pistoane noi (pt noile cote) + cuzineti (bila si palier) + semeringuri supape + maruntisuri (adica o reconditionare completa a motorului) cam cat ar costa piesele + manopera (stiu ca nu prea se merita sa bag bani intr-o motocicleta asa veche, dar parca nici nu imi vine s-o dau, pt ca imi place mult) ps: te ocupi sa faci asa ceva? (adica manopera si sa aduci si piese) Eu te pot ajuta dar sincer nu cred ca se merita! Ce spui tu acolo eu zic ca sari lejer la 500 euro piesele si mai este si manopera... 60*4 pistoanele=240 40*4 secmenti=160 70 garnitura chiuloasa cuzineti biela 10*4=40 palier 10*5=50 semeringuri.... garnituri ambreiaj cilindri,altermator.....etc Parerea mea este ca tu stii mai bine ce valoare are pentru tine moto si daca se merita. Eu am bagat intr-un scuter peste 1000 E sa-l fac perfect deci fiecare stie cat valoareaza lucrul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate