dany_oldmoto Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 cum nu stau acasa si umblu dupa moto.. azi am dat de un omulet..care avea niste piese de nipru origianle rusia. set motor complet- 300 lei vibrochen complet -250 lei alternator -230 lei segmenti originali cota 0- 50 lei pistaone cota 1 complete- 100 lei ax cu came- 100 lei biele -100 lei ambele complete cu bolturi. dinam jawa 70 lei daca aveti nevoie de alte nebuni din poza se poate rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) dinamul jawa ma intereseaza pe mine daca e pe 12 v si are si placuta cu platinile completa vad ceva atarnand acolo dar nu imi dau seama daca e complet eu vreau pt o jawa ts 350 ms Editat Decembrie 14, 2011 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 cum nu stau acasa si umblu dupa moto.. azi am dat de un omulet..care avea niste piese de nipru origianle rusia. set motor complet- 300 lei vibrochen complet -250 lei alternator -230 lei segmenti originali cota 0- 50 lei pistaone cota 1 complete- 100 lei ax cu came- 100 lei biele -100 lei ambele complete cu bolturi. dinam jawa 70 lei daca aveti nevoie de alte nebuni din poza se poate rezolva. setul complect de nipru il vreau eu ti am trimis adresa pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 dinamul jawa ma intereseaza pe mine daca e pe 12 v si are si placuta cu platinile completa vad ceva atarnand acolo dar nu imi dau seama daca e complet eu vreau pt o jawa ts 350 ms tu cauti alternator de jawa nu dinam este o mica mare diferenta intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 dinamul jawa ma intereseaza pe mine daca e pe 12 v si are si placuta cu platinile completa vad ceva atarnand acolo dar nu imi dau seama daca e complet eu vreau pt o jawa ts 350 ms alea 2 ce le-ai vazut u sunt dinamuri la 6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Pistoanele alea patru din foto cu cele doua dinamuri pe 6V, ce model is, ce cote si citi bani fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2011 Autor Share Postat Decembrie 15, 2011 (editat) setul complect de nipru il vreau eu ti am trimis adresa pe pm sorii,seturile sau vindut chiar imediat cum am pus anunturile..au fost altii mai rapizi din pacate pt.tine pot sa-ti aduc doar varianta ucraina KIEV.undeva la 200-230 lei setul complet,care sint destul de bune,am folosit si eu pe multe nipru si nam avut probleme,merg si acuma niprele cu ele,toata smecheria este sa sti ce pistoane sa folosesti la ele. dinamul jawa ma intereseaza pe mine daca e pe 12 v si are si placuta cu platinile completa vad ceva atarnand acolo dar nu imi dau seama daca e complet eu vreau pt o jawa ts 350 ms da sint pt.6v,daca nu ma insel, jawa 250, 2 pistoane. vad ca cauti acte de jawa,am eu acte de jawa pe numele meu, moto nu mai exista din pacate,am ramas numai cu actele(sper sa dau de ele..ca platesc impozit de 7-8 ani aiurea) Pistoanele alea patru din foto cu cele doua dinamuri pe 6V, ce model is, ce cote si citi bani fac? sincer nu am fost atent la ce cota sint...cred ca cota 0 daca nu ma insel,nu stiu pret.. ca nu le-am luat de la mos..dar banuesc ca mai mult de 50 de lei perechea nu cere sorii,seturile sau vindut chiar imediat cum am pus anunturile..au fost altii mai rapizi din pacate pt.tine pot sa-ti aduc doar varianta ucraina KIEV.undeva la 200-230 lei setul complet,care sint destul de bune,am folosit si eu pe multe nipru si nam avut probleme,merg si acuma niprele cu ele,toata smecheria este sa sti ce pistoane sa folosesti la ele. da sint pt.6v,daca nu ma insel, jawa 250, 2 pistoane. vad ca cauti acte de jawa,am eu acte de jawa pe numele meu, moto nu mai exista din pacate,am ramas numai cu actele(sper sa dau de ele..ca platesc impozit de 7-8 ani aiurea) sincer nu am fost atent la ce cota sint...cred ca cota 0 daca nu ma insel,nu stiu pret.. ca nu le-am luat de la mos..dar banuesc ca mai mult de 50 de lei perechea nu cere Editat Decembrie 15, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate